MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η νέα collection της ΤΗΕΙΑ στην AXDW

Στο πλαίσιο της 8ης διοργάνωσης του Athens Exclusive Designers Week (AXDW), στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, συνέβησαν πολλά και διάφορα. Μεταξύ αυτών, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, η ΤΗΕΙΑ παρουσίασε τη συλλογή για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2010-2011.

Monopoli Team

Οι φίλοι της ΤΗΕΙΑ που γέμισαν την αίθουσα για τις ανάγκες του preview show, πήραν μια γεύση από τις νέες δημιουργίες της ΤΗΕΙΑ. Βελούδο, μετάξι, δαντέλα, τούλι και πέρλες είναι τα -δεμένα ευφάνταστα σε ένα αρμονικό σύνολο- υλικά. Κορσέδες, φούστες και φορέματα σε χρώματα σωμόν, ροζ, φούξια, εκρού, πράσινο, μπλε μαρέν και μπλε ρουά, έρχονται να ισορροπήσουν την πιο γκρίζα εποχή του χρόνου.


Ο τόνος της επίδειξης, αλλά και ολόκληρη η φιλοσοφία της ΤΗΕΙΑ αποδόθηκε στο βίντεο (σε σκηνοθεσία Θωμά Κιάου) που προβαλλόταν κατά το πέρασμα των μοντέλων από το catwalk, αιθέριων πλασμάτων που έμοιαζαν με ηρωίδες παραμυθιών του μέλλοντος όπως λικνίζονταν αργά στο ρυθμό της μουσικής. Καθώς ακουγόταν η φωνή της Δανάης να τραγουδά το κομμάτι «Σκληρή Καρδιά», η εικόνα μας μετέφερε σε ένα εργαστήριο ραπτικής που αντιστέκεται στο χρόνο, εκεί όπου οι μηχανές σιωπούν πολύ συχνά για να αντικατασταθούν από τη βελόνα που κρατάει το χέρι. Δαντέλες, βελούδο και μετάξι απλώνονται με αγάπη πάνω στον πάγκο και κόβονται προσεκτικά με το ψαλίδι πριν αγκαλιαστούν για να συνθέσουν πραγματικά έργα τέχνης.


Όλα τα κομμάτια που παρουσιάστηκαν στην επίδειξη εκτίθενται πλέον και στο χώρο της ΤΗΕΙΑ boutique, στη διεύθυνση Ιπποκράτους 66 (Τηλ: 210 3600449, info@theialab.com) δίνοντας μια υπόσχεση παραμυθιού και στο κέντρο της Αθήνας.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b