Μαφιόζος ο Μπραντ Πιτ!
Περιπέτεια και μαύρη κωμωδία θα συνδυάζει το επόμενο κινηματογραφικό σχέδιο του Μπραντ Πιτ που θα έχει το ρόλο ενός σκληρού μαφιόζου. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη συμφωνήσει να είναι ο πρωταγωνιστής στο ‘Cogan’s Trade’, μεταφορά του μυθιστορήματος του Τζορτζ Β. Χίγκινς. Ο πρωταγνωιστής θα πρέπει να ερευνήσει την προσπάθεια κάποιων να κλέψουν ένα μεγάλο παιχνίδι πόκερ που διοργανώνει η Μαφία και να επιβάλλει το νόμο της.
A
A
Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Άντριου Ντόμινικ που είχε συνεργαστεί ξανά με τον Μπραντ Πιτ πριν από τρία χρόνια στο υπαρξιακό γουέστερν ‘The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford’. O Κέισι Άφλεκ και ο Σαμ Ρόκγουελ που συμπρωταγωνιστούσαν τότε, ενδέχεται να επιστρέψουν για το ‘Cogan’s Trade’ που μάλλον θα συνδυάζει το χιούμορ ταινιών όπως το ‘Oceam’s Eleven’ με τη σκληρή δράση. Οι ταινίες του Μπραντ Πιτ που περιμένουμε για το 2011 είναι η νέα δημιουργία του Τέρενς Μάλικ ‘The Tree of Life’ και το αθλητικό δράμα ‘Moneyball’.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το Ινστιτούτο Ελληνικής Μουσικής Κληρονομιάς στηρίζει τον κύκλο συναυλιών «Νίκος Σκαλκώτας: Ελληνικοί Χοροί για δύο πιάνα»
Πριν σβήσουν τα φώτα: O Στάθης Δρογώσης στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Supernatural Athens 2026: Η μεγάλη γιορτή των φυσικών κρασιών στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Hellenic Train: 24ωρη απεργία για τα 3 χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών
Release Athens 2026: Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στην Πλατεία Νερού
AXF: Νέα καταστήματα και άνοιγμα στην κατηγορία athleisure
Daniel Craig – Cillian Murphy: Στην Ελλάδα για τη νέα τους ταινία
Ελλάδα: Νέο ρεκόρ στον τουρισμό το 2025 – Ήρθαν σχεδόν 38 εκατομμύρια τουρίστες
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου
Για τον Μορτ Κλωναράκη, η ενηλικίωση δεν είναι μόνο θέμα ηλικίας