Μπουτίκ και προσκλήσεις στην Athens Xclusive Designers Week
Από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου, η Athens Xclusive Designers Week πραγματοποιεί την 8η διοργάνωσή της, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής (Λεωφ.Συγγρού 103), παρουσιάζοντας τις προτάσεις Ελλήνων και διεθνών σχεδιαστών για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011 και παράλληλες εκδηλώσεις με κεντρικό άξονα την μόδα.
Monopoli Team
21.10.2010
A
A
- Επίσημος καλεσμένος της 8ης AXDW είναι ο ιστορικός οίκος Guy Laroche από το Παρίσι. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, o Directeur Artistique του οίκου, Marcel Marongiu, παρουσιάζει στην AXDW την συλλογή GENTLE AMAZONS, μυώντας μας με την 45χρονη ιστορία του οίκου στην γαλλική κομψότητα.
- Οι Έλληνες σχεδιαστές που θα “ανέβουν” στην πασαρέλα της 8ης AXDW είναι οι: Vassilis Zoulias, Miltos, Ioannis Guia, Ratt by Rita Attalla, Celebrity Skin, Stelios Koudounaris, THEIA,Notis Panayiotou, Alexios Romanos, Christine&Joe, Afroditi Hera.
- “Evalicious” 8th AXDW Opening Party by Peroni: Η εβδομάδα θα ξεκινήσει δυναμικά με ένα fashion party με την υποστήριξη της Peroni στις 23 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής, με guest DJ το top model των 90’s, Eve Salvail (DJ Evalicious), που θα κλείσει την πρώτη μέρα μόδας.
- Xclusive Covers: Στο ντεκόρ της AXDW θα θαυμάσουμε μια συλλογή των καλύτερων καλοκαιρινών εξωφύλλων των μεγαλύτερων γυναικείων περιοδικών.
- New Designers Awards by Ford: είναι ένας θεσμός που στηρίζει η Ford και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στα πλαίσια της AXDW. Έτσι και φέτος οι νέοι σχεδιαστές θα κριθούν από μια επιτροπή που απαρτίζεται από buyers, fashion editors και καταξιωμένους σχεδιαστές και θα διεκδικήσουν 3 βραβεία που θα απονεμηθούν τη 2η μέρα της AXDW σε μια λαμπρή τελετή. Οι 10 σχεδιαστές που διεκδικούν μια θέση στον κόσμο της μόδας είναι οι: Christina Scarpeli, Pinelopi Lagadinou, Ourania_Kay, Luck 13, Nikomia, Asel&Eleonora, Dimitris Kouras, jeΑnS και οι περσινοί νικητές των βραβείων: Evelina Litina και Dimitris Paraskevopoulos.
- Xclusive Boutique: με δημιουργίες των σχεδιαστών της AXDW σε ελκυστικές τιμές, θα είναι ανοικτή για το κοινό και τις 4 ημέρες της διοργάνωσης.
*Πληροφορίες για προσκλήσεις στο τηλ: 210 92 11 013-4
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Σημειώσεις για μια Ορέστεια στην πανδημία: Προβολή της ταινίας των Μάρθας Φριντζήλα και Πάνου Ανδριανού στο Θέατρο Τέχνης
Απ’ τα ρεμπέτικα στο… metal: Οι String Demons για ένα εκρηκτικό live στο Gazarte Roof Stage
Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Πανουσόπουλος-Το “αντίο” του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
“Iparksiako”: Νέο single από τη VASSIŁINA feat Pan Pan – Ένα Avant-Pop ηχητικό supernova
Το όνομά μου είναι Rachel Corrie: Παράσταση-ντοκουμέντο με τις μαρτυρίες της 23χρονης ακτιβίστριας στο Θέατρο Eliart
Ας είναι η νοσταλγία εκείνη που θα μας “σκοτώσει”: Οι μέρες μας στο 28ο ΦΝΘ
Girls & Boys: Ο μονόλογος με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη στο Θέατρο Αλάμπρα
Ο Χριστός ξανασταυρώνεται: Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη στο Θέατρο Σταθμός
Νέα έρευνα: Στη στέγαση πηγαίνει το 34% του εισοδήματος των Ελλήνων
Από τον παγωμένο Βορρά… Άνοιξη στο Μέγαρο