23ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου
Το 23o Πανόραμα Ευρωπαϊκού Kινηματογράφου, το οποίο διοργανώνεται από τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων και την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, θα διαρκέσει από τις 21 έως τις 31 Οκτωβρίου 2010.

Monopoli Team
15.10.2010
A
A
Ο κεντρικός κορμός του Πανοράματος είναι αφιερωμένος στον Ευρωπαϊκό Κινηματογράφο, με προγράμματα όπως το καθιερωμένο πια Διαγωνιστικό Τμήμα, με 10 ακυκλοφόρητες ευρωπαϊκές ταινίες, και με βραβεία που απονέμουν δύο επιτροπές: η Διεθνής Επιτροπή από γνωστά πρόσωπα του χώρου, και η επιτροπή από μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κριτικών Κινηματογράφου (FIPRESCI).
Ακόμη, στο πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνονται αφιερώματα σε σκηνοθέτες, και όπως πάντα, στον ελληνικό κινηματογράφο, καθώς και προβολές βωβών ταινιών με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.panoramafest.com/
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το UP FM Festival επιστρέφει στην Πάτρα με Παύλο Παυλίδη, Εθισμό και ελεύθερη είσοδο
Eurovision 2025: Ποιος θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον τελικό
Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων: Ξεκινά την Πρωτομαγιά με πικ-νικ στην Ακαδημία Πλάτωνος – Όσα θα δούμε την 1η εβδομάδα
Μπαίνει στα δημοτικά το μάθημα της λογοτεχνίας
Πώς θα κάνεις το νερό σου σύμμαχο ευεξίας;
Όρνιθες: Η παράσταση του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει το καλοκαίρι στα ανοιχτά θέατρα
Ο Χορός των Πυρσών: Το μουσικό οδοιπορικό του Βασίλη Ρακόπουλου στο Μέγαρο
Πού και πότε θα γίνουν τα ανοιξιάτικα street parties του Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων
Στέγη: Ο Χιλιανός συγγραφέας Benjamin Labatut σε μια συζήτηση με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου
Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ στον Τραμπ: “Θα μείνεις στην ιστορία ως το μεγαλύτερο λάθος του αιώνα”