MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έχεις πρόσκληση από τον Χριστόφορο Κοτέντο!

Δες την καλοκαιρινή κολεξιόν του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή, στο event που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στο Grande Dame στο Γκάζι.

Monopoli Team

Οι περισσότεροι τον γνώρισαν μέσα από το σόου “Next Top Model”, αλλά ο Χριστόφορος Κοτέντος έχει να επιδείξει αξιοπρόσεκτο και μακροχρόνιο έργο στον χώρο της μόδας, με δημιουργίες του να έχουν φορεθεί από διασημότητες διεθνούς βεληνεκούς, όπως η Rihanna και η Andrea Harrison. Είτε παρακολουθείτε τη δουλειά του είτε έχετε την περιέργεια να διαπιστώσετε τις σχεδιαστικές του ικανότητες, μπορείτε να πάρετε μία γεύση από την κολεξιόν του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011, στο event που διοργανώνεται την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στο Grand Dame στο Γκάζι. Εκεί θα παρουσιαστεί η συλλογή με τίτλο “Lumiere Kaleidoscopique”, στην οποία κυριαρχεί για άλλη μια φορά η εκλεπτυσμένη φουτουριστική αύρα που χαρακτηρίζει συνήθως τις δημιουργίες του σχεδιαστή.

 

Μην περιμένετε όμως μια συμβατική επίδειξη μόδας. Πρόκειται για ένα ανοιχτό στο κοινό σόου, με live installations, λέιζερ και βίντεο από τα παρασκήνια της επίδειξης που πραγματοποιήθηκε στο Il Bottacio του Λονδίνου στις 22 Σεπτεμβρίου.

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την επιμέλεια του blog Eternal Optimist, του Μηνά Μηνατσή.


Σημ.: Be prepared για επιδρομή όλων των «φυλών», από socialites μέχρι hipsters.


Grande Dame: (Περσεφόνης 23, Γκάζι, τηλ. 210 3416412)

 

Ώρα έναρξης: 22:00

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b