MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι ευκαιρίες και τα bazaar της εβδομάδας!

Προσφορές από την Diesel, τα Sprider και την Gant συν ένα vintage bazaar στη Θεσσαλονίκη είναι οι πιο hot προτάσεις για shopping τις επόμενες ημέρες.

Monopoli Team

Μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, όλα τα τζην της Diesel από τη νέα συλλογή 2010-2011, γυναικεία και ανδρικά, θα διατίθενται με έκπτωση 10%. Η προσφορά ισχύει σε όλα τα καταστήματα Diesel. Διευθύνσεις καταστημάτων στο www.diesel.com/store-locator/ .

 

Ομοίως μέχρι το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στα Sprider Stores θα μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα γυναικεία είδη ένδυσης με έκπτωση 30%. Διευθύνσεις καταστημάτων στο www.sprider.gr/default.asp?pid=92&la=1 .

 

Yπενθυμίζουμε ότι μέχρι τις 2 Οκτωβρίου “παίζει” και το bazaar της Gant στην Κανάρη 3 στο Κολωνάκι, με εκπτώσεις σε ανδρικά και γυναικεία ρούχα που φτάνουν το 60%!

Τέλος, την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, η ομάδα τού “Wear Vintage” προσκαλεί το γυναικείο κοινό της Θεσσαλονίκης σε ένα bazaar στο showroom του (Σαλαμίνος 10, απέναντι από το ξενοδοχείο Mediterranean στο λιμάνι, 2ος όροφος). Σε αυτό θα βρείτε τρελά 80’s cocktail και evening φορεματάκια από 29 ευρώ, διαλεγμένα ένα-ένα από τις πιο hot αγορές της Ευρώπης, και στυλάτα vintage πουκάμισα, φούστες και τοπ από 12 έως 24 ευρώ. Σημειώνεται ότι το showroom του Wear Vintage είναι ανοιχτό κάθε Πέμπτη, 12:00-21:00. Περισσότερες πληροφορίες στο www.wearvintage.gr .

 

Κύρια φωτογραφία: Diesel

Photo gallery: κατά σειρά: Gant, Sprider, Wear Vintage

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b