MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το κλασικό στιλ τής Brooks Brothers, από τον Νοέμβριο στο City Link

Το 4ο κατά σειρά κατάστημά της στην Ελλάδα, με ανδρική, γυναικεία και παιδική ένδυση, ετοιμάζεται να ανοίξει τον Νοέμβριο, η αμερικανική φίρμα-θρύλος Brooks Brothers.

Monopoli Team

Η φίρμα που έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία ρούχου στην Αμερική, με τη δημιουργία των ετοιμοφόρετων κοστουμιών, αλλά και του λανσαρίσματος του ιστορικού “polo button down shirt“, θα βρίσκεται πλέον και στο City Link, στην καρδιά της Αθήνας, με όλες τις ανδρικές, αλλά και κάποιες από τις γυναικείες και παιδικές συλλογές της.

 

Στο ομώνυμο κατάστημα θα βρείτε τα περίφημα button down πουκάμισα, blazer και κοστούμια, τα βαμβακερά non-iron πουκάμισα, καθώς και τις stain resistant μεταξωτές γραβάτες της φίρμας. Στους χώρους του καταστήματος θα λειτουργήσει ειδικό τμήμα με επιλεγμένα κομμάτια από τη γυναικεία collection της Brooks Brothers, καθώς και παιδικό τμήμα από την Boys & Girls Collection.

 

H Brooks Brothers ήρθε στην Ελλάδα το φθινόπωρο του 2008 και μέχρι στιγμής διαθέτει τρία καταστήματα, ένα ομώνυμο στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι και δύο shop-in-shop στο Attica στο κέντρο της Αθήνας και στο Golden Attica, που λειτουργεί μέσα στο Golden Hall.

 

To νέο κατάστημα θα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αμερικής.

 

Στο βίντεο που ακολουθεί, πάρτε μια γεύση της φθινοπωρινής κολεξιόν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.brooksbrothers.com.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b