MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η νέα έκδοση του ιστορικού Speedmaster της OMEGA

Ένα ιστορικό μοντέλο συνδυάζεται με τη σύγχρονη υψηλή τεχνολογία Co-Axial, στη νέα έκδοση που κυκλοφορεί η OMEGA.

Monopoli Team

Το νέο Speedmaster Broad Arrow Co-Axial αποτελεί τη νέα στυλιστική απόπειρα της OMEGA να διευρύνει το κλασικό σχέδιο του ρολογιού.

 

Το καντράν, το οποίο είναι διαθέσιμο σε μαύρο και ασημί, είναι στολισμένο με το χαρακτηριστικό σχέδιο Geneva Waves. Διαθέτει τρία δαχτυλίδια με κυψέλες, τα οποία λειτουργούν ως χρονογράφοι και έχουν επιπλέον δείκτες.  

Ο ωροδείκτης και ο λεπτοδείκτης, οι οποίοι είναι μαύροι σε ασημί καντράν και ασημένιοι σε μαύρο καντράν, είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο και έχουν επίστρωση λευκής Super-Luminova, ώστε να φωσφορίζουν έντονα στο σκοτάδι. Ο δευτερολεπτοδείκτης διαθέτει κόκκινο τελείωμα, όπως και οι δείκτες στα δαχτυλίδια. Ο κεντρικός δευτερολεπτοδείκτης μπορεί να σταματήσει και να ξεκινήσει κατά βούληση.

 

Το ρολόι είναι αδιάβροχο μέχρι τα 100 μέτρα και η κάσα του, με διάμετρο 44,25 mm, είναι από ανοξείδωτο ατσάλι.

Επιπλέον, διαθέτει εξελιγμένο αυτόματο co-axial escapement movement μηχανισμό, που διατηρεί την εργοστασιακή ακρίβεια για μεγάλη χρονική περίοδο, δίχως να χρειάζεται κάποιου είδους συντήρηση-επισκευή. Ωστόσο, η OMEGA παρέχει εγγύηση τριών χρόνων.

Το Speedmaster Broad Arrow Co-Axial κυκλοφορεί είτε με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι είτε με μαύρο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.omegawatches.com ή επικοινωνήστε με την εταιρεία Swatch Group Greece στο τηλ. 210 9565656.

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b