MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γυαλιά ηλίου: 5 διαχρονικά all-seasons μοντέλα

Αν υπάρχει ένα αξεσουάρ που κάνει τη φαντασία να ταξιδεύει χειμώνα-καλοκαίρι, αυτό είναι σίγουρα τα γυαλιά ηλίου. Δώστε “βάση” στο στυλ πέντε “βασικών” μοντέλων που έχουν αντέξει στο “τεστ του χρόνου” και αποτελούν πάντα επιτυχημένες επιλογές:

Monopoli Team

Fossil Polarized ‘Manchester‘ Aviator


Τα aviator γυαλί της Fossil σε στυλ ρετρό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο ανδρικό φύλο. Έχει πολωτικούς φακούς και παρέχει 100% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία UVA/UVB. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως πηγαίνει σε όλους!

 

Ray-Ban ‘New Wayfarer’ Sunglasses

 

Τα ρετρό γυαλιά έχουν επιστρέψει για τα καλά! Αν θέλετε να είστε στη μόδα, τότε αποκτήστε ένα τέτοιο ζευγάρι. Ο σκελετός είναι πλαστικός και οι φακοί προστατεύουν εξ’ ολοκλήρου τα μάτια από την ηλιακή ακτινοβολία.

 

Persol ‘PO2747S’ Sunglasses


Η εταιρεία Persol ξεχωρίζει για την ποιότητα των γυαλιών ηλίου της. Κατασκευασμένα στην Ιταλία, ταιριάζουν εύκολα σε κάθε πρόσωπο και έχουν υψηλής ποιότητας φακούς. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει πολωτικούς φακούς.

 

Fossil ‘Trip’ Sunglasses


Τα trip γυαλιά της Fossil είναι ιδανικά για αθλητικούς τύπους ανδρών. Έχουν πολωτικούς φακούς και διατίθενται σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

 

Ray Ban Classic Aviator Sunglasses


Και ποιος δεν γνωρίζει τα κλασικά σέξι aviator γυαλιά της Ray Ban. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το αυθεντικό, προστατεύει τα μάτια από την ακτινοβολία και έχει φακούς-καθρέπτες.

 

Photo Gallery:


Photo 1: Fossil ‘Trip’ Sunglasses
Photo 2: Fossil Polarized ‘Manchester‘ Aviator
Photo 3: Ray-Ban ‘New Wayfarer’ Sunglasses
Photo 4: Ray Ban Classic Aviator Sunglasses
Photo 5: Persol ‘PO2747S’ Sunglasses

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b