
Monopoli Team
31.08.2010
A
A
Με τη μοναδική φωνή της η σπουδαία κυρία του ρεμπέτικου τραγουδιού θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια, ενώ θα είναι μία από τις λίγες εμφανίσεις της που θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό, απ’ ότι την έχουμε συνηθίσει, πρόγραμμα.
Όσοι βρεθούν στο Black Duck Multiplarte, θα έχουν την ευκαιρία να σιγοτραγουδήσουν μαζί της τραγούδια από τον Χατζιδάκι και τον Θεοδωράκη, ως τον Σαββόπουλο και τον Ξαρχάκο, καθώς και πασίγνωστα κομμάτια από τον Αττίκ και τον Σογιούλ έως τον Χιώτη και την Μπέλλου.
Την ιδιαίτερη φωνή της Μαριώς θα συνοδεύσουν επί σκηνής ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου στο πιάνο και ο Τζέιμι Σμιθ στο βιολί.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Στο “Flow” το Ευρωπαϊκό Βραβείο Lux 2025
H Τάμτα στο BBC London με το τραγούδι «Khorumi»
Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών: Συναυλία για τα 80 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου στο Μέγαρο
Ίδρυμα Ωνάση: 162 χρόνια από τη γέννηση του Καβάφη με ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους στο Onassis YouTube Channel
Διονύσης Σαββόπουλος: Μια πρωτότυπη σειρά με τις ιστορίες του έρχεται στον ΣΚΑΪ
Microsoft: Δύο 17χρονα κορίτσια θα μάς εκπροσωπήσουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό πληροφορικής
Pan Pan και Years of Youth live στην Τεχνόπολη
«The Walking Dead: Dead City» και «HIP» επιστρέφουν με νέες σεζόν τον Μάιο στην COSMOTE TV
Στην Άνδρο οι πρόβες για την “Ηλέκτρα” του Δημήτρη Τάρλοου
Φαντάσου ένα πουλί: Μια ομαδική έκθεση πάτσγουορκ στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης