MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στυλ με “ενοίκιο”: προσιτή πολυτέλεια σε περίοδο κρίσης!

Δεν έχετε χρήματα τα αγοράσετε τα αγαπημένα σας επώνυμα αξεσουάρ; Νοικιάστε τα μέσω internet!

Monopoli Team

H πρακτική αυτή εφαρμόζεται εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, και τον τελευταίο καιρό αποκτά όλο και περισσότερους “οπαδούς” και στην Ελλάδα. Με λίγα μόνο χρήματα μπορείτε να νοικιάσετε τα αξεσουάρ, τις τσάντες και τα παπούτσια που πάντα θέλατε να αποκτήσετε, αλλά δεν μπορούσατε λόγω υψηλού κόστους. Το κόστος κυμαίνεται από €50 και μπορεί να φτάσει τα €300 και €400, ανάλογα  με τη μάρκα που θα επιλέξετε. Η περίοδος ενοικίασης υπολογίζεται με βάση την εβδομάδα.

 

Γιατί να νοικιάσετε αντί να αγοράσετε όμως…; Μπορείτε στην τιμή που θα αγοράζατε ένα και μόνο προϊόν, να νοικιάσετε περισσότερα, ειδικά αν είστε fashion victim, ώστε να μη γεμίζετε την ντουλάπα σας με «άχρηστα» πράγματα. Επίσης η ενοικίαση σας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε. Πολλές ιστοσελίδες παρέχουν εκτός από δυνατότητα ενοικίασης, και δυνατότητα αγοράς σε προνομιακές τιμές.

 

Μερικά γνωστά sites για ενοικίαση είναι http://www.rentmeahandbag.com/, http://www.lovemeandleaveme.com, https://www.cinderella-me.co.uk/http://www.milaandeddie.com.au/, http://www.montanarader.com/, http://www.handbagclub.com/

 

Νάνσυ Μήλιου

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b