MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μίνι σκάνερ “προχωρημένων” δυνατοτήτων!

Σκανάρετε τα πάντα και παντού, με το νέο μικρό φορητό σκάνερ της Doxie!

Monopoli Team

Η Doxie λανσάρει στην αγορά ένα πρωτότυπο σκάνερ! Το Doxie σκάνερ κάνει το σκανάρισμα εύκολο και διασκεδαστικό, είτε είστε στη δουλειά, είτε στο σπίτι, είτε στην παραλία. Το μοντέρνο σκάνερ σκανάρει σε άσπρο και μαύρο, σε κλίμακα του γκρι ή με χρώμα, και επεξεργάζεται δεδομένα μέχρι 600dpi. 

 

Επίσης εκτελεί βασικές λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών: μορφοποιεί και κροπάρει τις φωτογραφίες σας, ενώ σας επιτρέπει να «παίξετε» με την αντίθεση, τη σκιά και το φως, προτού σώσετε την εικόνα σας!

 

Το Doxie σκάνερ διαθέτει θύρα usb για να το συνδέσετε με τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας και είναι συμβατό τόσο με Windows όσο και με Mac. Επιπλέον, με την δωρεάν εφαρμογή web “Doxie Cloud” μπορείτε να ανεβάσετε δεδομένα και φωτογραφίες απευθείας σε sites όπως το Tumblr, το Flickr, το Evernote και το iBooks. Το Doxie Cloud σας παρέχει και URL ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας μέσω mail, chat ή twitter!

 

Τα δεδομένα σας σώζονται σε PDF, JPEG ή PNG,  ενώ χάρη στην ιδιότητα «Οπτική αναγνώριση χαρακτήρων» μπορείτε να σκανάρετε και να ψηφιοποιήσετε χειρόγραφα!

 

Το Doxie σκάνερ κοστίζει 130 δολάρια και μπορείτε να το «βάλετε στην τσάντα σας» μέσω της διεύθυνσης http://www.getdoxie.com/store/index.html.

Περισσότερα από Αγορές