MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αγάπη μου, συρρίκνωσα την περιφέρειά μου!

4 ντυσίματα που κολακεύουν το σώμα με πλούσια περιφέρεια

Monopoli Team

Όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει, τόσο πιο μίνιμαλ γίνεται το ντύσιμο μας. Είναι αδύνατο να φοράμε συνέχεια ριχτά και βαριά ρούχα για να κρύψουμε την περιφέρειά μας (μιλάω σε πρώτο πληθυντικό γιατί αναφέρομαι και σε μένα!). Η περιφέρεια δεν είναι πρόβλημα, ίσα ίσα γίνεται ατού όταν ξέρεις πώς να την καμουφλάρεις σωστά και να την αναδείξεις σωστότερα, ώστε να προσδίδει επιπλέον θηλυκότητα.

 

Οι συμβουλές μας λοιπόν είναι:

  1. Ζήτω η Α-γραμμή!

Για το καλοκαίρι προτιμήστε φορέματα σε Α γραμμή και αρκετά πάνω από το γόνατο, για να “προσθέσετε” πόντους το ύψος σας. Τα μπαλούν φορέματα είναι πολύ ωραία ναι, αλλά δεν είναι για μας. Το μπαλούν «δένει» ακριβώς κάτω από την περιφέρεια και την τονίζει, κάτι που εμείς προσπαθούμε να αποφύγουμε. Αντίθετα η Α γραμμή, πέφτει, δε δένει πουθενά και δεν τονίζει τίποτα.

  1. Το μήκος παίζει ρόλο: μακρύ παντελόνι

Κάπρι, baggy παντελόνια κάτω από το γόνατο, καμπάνες που τελειώνουν στη γάμπα: αν η ντουλάπα σας περιλαμβάνει τα παραπάνω, καιρός είναι να τα δώσετε στη μικρή σας αδελφή. Σαν γυναίκες με περιφέρεια, πρέπει να αναδεικνύουμε το ύψος μας, για να κρύβουμε το αδύνατό μας σημείο. Προτιμήστε παντελόνια σε ίσια γραμμή και μακριά, τόσο μακριά που να κρύβουν το παπούτσι σας (εντάξει όχι και να πατάτε το παντελόνι). Μαύρο υφασμάτινο παντελόνι ή τζην με πλατφόρμες κι ένα ωραίο τοπάκι είναι χάρμα για το καλοκαίρι!

  1. Μπλούζα- μπλουζοφόρεμα 1-0: προτιμήστε τις πιο κοντές μπλούζες

Εντάξει, τα μπλουζοφορέματα είναι τις μόδας αλλά δυστυχώς δεν είναι για μας. Το μπλουζοφόρεμα ή αλλιώς η μακριά μπλούζα πέφτει ακριβώς στο “ευαίσθητο” σημείο μας. Πέφτει ή δένει στην περιφέρεια και την τονίζει. Αντί αυτών, προτιμήστε τοπάκια χαλαρά που πέφτουν λίγο πιο πάνω από την περιφέρεια.

  1. Αέρας στα πανιά μας: Αέρινα φορέματα

Τα στενά φορέματα δεν κρύβουν απολύτως τίποτα. Το “όσο πιο στενό, τόσο πιο πολύ μαζεύει” είναι λάθος, η περιφέρεια θα βρει ένα τρόπο να φανεί, trust me. Προτιμήστε αέρινο φόρεμα σε όποιο χρώμα θέλετε και βάλτε μια ζώνη για να αναδείξετε τη λεπτή μέση σας! Ένα φόρεμα με πιέτες ή ντραπέ ή οποιοδήποτε ριχτό και μοντέρνο είναι ιδανικό για εμάς. Ταιριάξτε το με γόβες και είστε έτοιμες!

 

Και μια τελική συμβουλή:

Αγαπήστε το σώμα σας και τα οutfits που το αναδεικνύουν!

 

Έλενα Τσαφταρίδη.

Περισσότερα από Αγορές