MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Sakis Rouvas Collection στα Sprider!

Από τον Οκτώβριο, οι fans του Σάκη Ρουβά θα μπορούν να αγοράζουν ρούχα που φέρουν την υπογραφή του αγαπημένου τους καλλιτέχνη, αποκλειστικά στα Sprider Stores.

Monopoli Team

Μετά την «μεγάλη οθόνη», σειρά έχει η μόδα. Ο Έλληνας ποπ σταρ δοκιμάζει την τύχη του στο χώρο του σχεδίου μόδας, και μαζί με μια έμπειρη ομάδα συνεργατών (designers & stylists) να τον πλαισιώνει, δημιουργεί τη νέα ολοκληρωμένη συλλογή ρούχων, Sakis Rouvas Collection.

 

Ο γοητευτικός τραγουδιστής, έχοντας ως αφετηρία του την καθημερινότητα και την προσωπική του αισθητική, υπόσχεται στον γυναικείο και τον ανδρικό πληθυσμό άνεση, στιλ και κομψότητα σε ρούχα και αξεσουάρ, που θα διατίθενται σε προσιτές τιμές. Η συλλογή θα περιλαμβάνει casual/αθλητικά κομμάτια αλλά και glamour βραδινές εμφανίσεις. Ειδικότερα, ο Sakis επέλεξε σχέδια και πρότεινε ιδέες, βάζοντας την προσωπική του σφραγίδα στο σύνολο των ρούχων, σε μια δημιουργική συνεργασία που διήρκησε 12 μήνες.

 

Ο ίδιος δηλώνει σχετικά: «Θέλησα να δημιουργήσω μια ολοκληρωμένη συλλογή που να εκφράζει την αισθητική μου, να απαντά στις ανάγκες της εποχής, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα και να αγαπηθεί από το κοινό που θα βρει μια ξεχωριστή άποψη για τη μόδα που ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει σύμφωνα με το δικό του στιλ και ύφος».

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b