MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Blu-ray home theater με περιστρεφόμενα ηχεία από την LG

Η μεγάλη ευελιξία και ο μοντέρνος κομψός σχεδιασμός είναι τα πλεονεκτήματα του Blu-ray home theater ΗΒ45Ε.

Monopoli Team

Η LG Electronics λανσάρει στην αγορά το νέο σύστημα Blu-ray home theater ΗΒ45Ε, το οποίο ξεχωρίζει για τον μοντέρνο του σχεδιασμό και τη μεγαλύτερη ευελιξία του. Χάρη στα περιστρεφόμενα ηχεία και το ισχυρό subwoofer, το νέο home theater καταφέρνει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ήχου σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού.

 

Το ΗΒ45Ε είναι ένα πλήρες σύστημα Blu-ray home theater 2.1 καναλιών με συνολική ισχύ 400 Watt και μπορείτε να το τοποθετήσετε κάθετα ή οριζόντια, αναλόγως με τη διαρρύθμιση του σπιτιού σας. Τα δύο κεντρικά ηχεία στηρίζονται σε μια βάση με μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα, και στην πρόσοψή τους υπάρχει ένα πλέγμα από ειδικά επεξεργασμένο μέταλλο, ενώ η διακριτική ασημένια λωρίδα στο μέσο των ηχείων και του subwoofer, συμπληρώνει τον κομψό σχεδιασμό του συστήματος. Επιπλέον, το πάνω τμήμα των μπροστινών ηχείων περιστρέφεται αριστερά ή δεξιά, ώστε ο ήχος να διαχέεται ομοιόμορφα μέσα στον χώρο.

 

Ο κ. Simon Kang, CEO και Πρόεδρος της LG Home Entertainment Company, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το HB45E αντιπροσωπεύει την ευελιξία και τις πολλαπλές δυνατότητες στον τομέα του ήχου, σε επίπεδο προσαρμογής, διαμόρφωσης και περιεχομένου».

 

Επιπλέον, το LG HB45E μπορεί να συνδεθεί ασύρματα μέσω WiFi με τη βιβλιοθήκη πολυμέσων και μια πληθώρα περιεχομένου: η υπηρεσία BD Live 2.0 εμπλουτίζει την εμπειρία των δίσκων Blu-ray, παρέχοντας πρόσβαση σε πρόσθετες πληροφορίες και υλικό σχετικό με τις κινηματογραφικές ταινίες, ενώ το streaming content από το YouTube, παρέχει πληροφορίες για τις ψυχαγωγικές ανάγκες του καταναλωτή. Το νέο Home theater μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή και άλλες συσκευές, ενώ διαθέτει και θύρα υποδοχής iPod ή iPhone.


H ενδεικτική λιανική τιμή πώλησης είναι 550 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.lg.com/gr

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b