MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο χρόνος “πετάει” με το πρωτοποριακό ρολόι-“αεροσκάφος”!

Ο σχεδιασμός ενός μαχητικού αεροπλάνου εμπνέει το Horological Machine No. 4 από την MB&F!

Monopoli Team

Οι δύο ενδείξεις του μοιάζουν με τουρμπίνες, μόνο που αντί να κινούν το «αεροσκάφος», δείχνουν την ώρα! Η μία «τουρμπίνα» δείχνει την ώρα, ενώ η άλλη δείχνει πόσος χρόνος απομένει μέχρι να εξαντληθεί η μπαταρία.

 

Το Horological Machine No. 4 Thunderbolt είναι ένα “προκλητικά” ξεχωριστό νέο ρολόι, κατασκευασμένο από τιτάνιο και σάπφειρο. Είναι χειροποίητο, και η κατασκευή του (από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την ολοκλήρωσή της) διήρκησε πάνω από τρία χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι ένας «ύμνος» στην αεροπορία, και όπως η MB&F, το ρολόι είναι εμπνευσμένο από ένα πολεμικό αεροσκάφος των ΗΠΑ του 1970.  Κάθε κομμάτι του ρολογιού έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι όσο πιο λειτουργικό γίνεται. Θα μπορούσε να είναι ένα ρολόι για πιλότους, αφού και η λειτουργία και το design του θα τους ικανοποιούσαν στο έπακρο.

 

Μπορεί το Horological Machine No. 4 Thunderbolt να μην αποτελεί limited edition, ωστόσο παράγεται σε μικρές ποσότητες, περίπου 25-35 κομμάτια το χρόνο. Για το 2010, αναμένονται 10 ακόμη κομμάτια στην αγορά. Το κάθε κομμάτι πωλείται για 158.000 δολάρια. Περισσότερες πληροφορίες για το ρολόι-αεροσκάφος θα βρείτε στο επίσημο site της εταιρίας www.mbandf.com , ενώ για να το αγοράσετε, στο www.mbandf.com/retailers.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b