MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ρολόγια εμπνευσμένα από το «μαγικό σύμπαν»

Ρολόγια-έργα τέχνης με πολύτιμους λίθους εμπλουτίζουν την κληρονομιά της Jaeger-LeCoultre!

Monopoli Team

Οι άνθρωποι της Ελβετικής Manufacture επιστρατεύουν όλο το ταλέντο, τη γνώση τους και την πείρα τους για να παράγουν ένα αποτέλεσμα που αντέχει στο χρόνο.

 

Για το 2010 η Jaeger-LeCoultre εμπνέεται από το σύμπαν και κοσμεί τα ρολόγια της με πολύτιμους λίθους.

 

Το Master Tourbillon Wild ξεχωρίζει για το μηχανισμό του: O μηχανισμός του tourbillon είναι εμφανής στο σημείο που βρίσκεται ο αριθμός 6, με φόντο μια πλάκα από διαμάντια, φίλντισι, αυθεντικά πούπουλα παγονιού και Nimida Méléagris. Τα υλικά αυτά ενώνονται για να μας χαρίσουν ένα μωσαϊκό  από ευθείες γραμμές και έρχονται σε αντίθεση με τη στρογγυλή κάσα. Το μοντέλο αυτό κυκλοφορεί σε λευκό η ροζ χρυσό. Η έκδοση από ροζ χρυσό  απαρτίζεται αποκλειστικά από διαμάντια στο κέντρο της.

 

Το Reverso Squadra Art αντιπροσωπεύει την απόλυτη πανδαισία χρωμάτων: Τα πολύχρωμα διαμάντια και ζαφείρια τοποθετούνται σε κλιμακωτές αποχρώσεις και δημιουργούν ένα μεγαλειώδες αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία από μεμονωμένης κοπής, αλλά και κατάλληλα προσαρμοσμένες πολύτιμες πέτρες, ο τεχνίτης της Jaeger-LeCoultre ενώνει τα υλικά «παίζοντας» ταυτόχρονα με τα χρώματα και τις διαμέτρους, βλέποντας σιγά-σιγά το έργο του να καλύπτει ολόκληρη την κάσα και την πλάκα από λευκόχρυσο. Πίσω από λαμπερό σκηνικό ξεπροβάλλει ο μηχανισμός Jaeger-LeCoultre Calibre 822.

 

Το Reverso Grande Neva κοσμείται από διαμάντια ενώ το μοτίβο από μέταλλο και πολύτιμους λίθους δημιουργεί μια αίσθηση κίνησης και αποτελεί μια δυναμική υπενθύμιση της πολύτιμης φύσης του.  Στο μπροστινό μέρος μικροσκοπικές διαμαντένιες σταγόνες «πασπαλίζουν» την καλογυαλισμένη πλάκα, ενώ διαμάντια σχηματίζουν ένα «ποτάμι» που περνά ανάμεσα στις γραμμές από λευκόχρυσο. Το περιστρεφόμενο διαμάντι κοπής cabochon, στην κορώνα του ρολογιού, καταλήγει στην καρδιά αυτής της δημιουργίας, το μηχανισμό Jaeger-LeCoultre Calibre 822, εξ’ολοκλήρου φτιαγμένο και διακοσμημένο στο χέρι.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα ρολόγια θα βρείτε στο www.jaegerlecoultre.com και σε επιλεγμένα κοσμηματοπωλεία.

 

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b