MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
19
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η λύση για ίσια μαλλιά το καλοκαίρι; Straight Ahead της John Frieda Collection

Η νέα σειρά περιποίησης που λειαίνει τα φριζαρισμένα μαλλιά!

Monopoli Team

Ειδικά το καλοκαίρι, το φριζάρισμα είναι ο εφιάλτης όλων των γυναικών. Τα μαλλιά αγριεύουν λόγω της θάλασσας και ο ήλιος αποδυναμώνει την τρίχα. Το να πετύχουμε ίσια μαλλιά φαντάζει μάλλον αδύνατο γι’ αυτό και προτιμούσαμε την κλασική αλογοουρά η τον κότσο!

Οι επαγγελματίες περιποίησης μαλλιών της John Frieda Collection έχουν κάνει εκτεταμένες έρευνες για τα φριζαρισμένα μαλλιά, κατανοώντας τους λόγους του φριζαρίσματος και τις ανάγκες της τρίχας. Ανάλογα με το βαθμό φριζαρίσματος, υπάρχει και ένα ειδικό προϊόν περιποίησης.

Η θεραπεία ξεκινά με τη χρήση των Frizz-Ease style-activating shampoos και conditioners.  Η σύνθεσή τους αφαιρεί το φριζάρισμα και θέτει σε κίνηση τα μαλλιά από την στιγμή του ντους.

 

Σειρά Straight Ahead

Η σειρά, που έχει δημιουργηθεί ειδικά για όσες έχουν φυσικά ίσια μαλλιά ή για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ίσια μαλλιά. Περιλαμβάνει προϊόντα που περιέχουν ένα εξειδικευμένο σύμπλεγμα ενίσχυσης του ισιώματος, ενυδατικούς παράγοντες και σιλικόνη ενάντια στο φριζάρισμα. Η χρήση τους δημιουργεί ένα “φράγμα” ενάντια στην υγρασία, θρέφοντας και λειαίνοντας τα μαλλιά ώστε να αποκτήσουν μια λαμπερή, sleek εμφάνιση.

 

Straight Ahead Shampoo

Απαλό σαμπουάν που μειώνει το φριζάρισμα και κάνει το styling ακόμη πιο εύκολο. Με τα ειδικά θρεπτικά του συστατικά, μαλακώνει και ενυδατώνει την τρίχα, δίνοντας στα μαλλιά μια μοναδική λάμψη και επαγγελματικό ίσιωμα που διαρκεί. Είναι ιδανικό για συχνή χρήση και για βαμμένα μαλλιά.

Προτεινόμενη λιανική τιμή: 8,64 Ευρώ


Straight Ahead  Conditioner

Ηρεμεί τα μαλλιά και διευκολύνει τη διαδικασία ισιώματος, ενώ παράλληλα αντιστέκεται στο φριζάρισμα που προκαλείται από τις καιρικές συνθήκες. Το αποτέλεσμα είναι λεία μαλλιά που παραμένουν ίσια και απαλά από την ρίζα μέχρι τις άκρες. Είναι ιδανικό για συχνή χρήση και για βαμμένα μαλλιά.

Προτεινόμενη λιανική τιμή: 8,64 Ευρώ

 

Straightening Potion

Ισιωτικό spray που προστατεύει από την θερμότητα, μαλακώνει και ισιώνει τα μαλλιά εύκολα και γρήγορα. Η σύνθεσή του με Inner Smoothing Technology εισχωρεί στις τούφες των μαλλιών, επιδιορθώνει τις φθορές από την θερμότητα και προστατεύει την τρίχα από το πιστολάκι και τα σίδερα ισιώματος. Το αποτέλεσμα είναι στιλπνά, λαμπερά και απαλά μαλλιά και ίσιωμα διαρκείας.

Προτεινόμενη λιανική τιμή: 9,65 Ευρώ

 

Τα προϊόντα John Frieda μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Sephora και Beauty Shop, σε επιλεγμένα Hondos Center, στα καταστήματα Aroma καθώς και στα σουπερμάρκετ Grand Μασούτης.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα John Frieda, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.johnfrieda.co.uk

 

Περισσότερα από Αγορές