MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Louis Vuitton Tambour Spin Time: ρολόι “εις τον κύβο”!

Δεν διαθέτει ωροδείκτη, αλλά κύβους για να δείχνει την ώρα!

Monopoli Team

Άλλο ένα glamorous ρολόι προστίθεται στην “Spin Time” Collection Watch της Louis Vuitton. Το Louis Vuitton Tambour Spin Time διαθέτει δύο λουράκια από δέρμα υψηλής ποιότητας, το ένα είναι για καθημερινή χρήση (λευκό δερμάτινο από δέρμα αλιγάτορα) και το άλλο για τις πιο special εμφανίσεις σας (μαύρο δερμάτινο από δέρμα σαύρας). 

Η μοναδικότητά του  όμως, έγκειται αλλού: αντί για τον γνωστό μας ωροδείκτη, διαθέτει 12 περιστρεφόμενους κύβους! Ο κάθε κύβος έχει τέσσερις πλευρές, εκ των οποίων οι δύο είναι κενές και οι άλλες δύο δείχνουν την ώρα προ μεσημβρίας και μετά μεσημβρίας. Για παράδειγμα, αν είναι 10 το πρωί ο κύβος θα δείξει 10, αν είναι 10 το βράδυ ο κύβος θα δείχνει 22, ενώ όλοι οι υπόλοιποι κύβοι δε θα δείχνουν τίποτα παρά μόνο το ιστορικό “V” της Louis Vuitton.

 

Στο κέντρο του ρολογιού, υπάρχουν δύο δείκτες, όπως σε ένα σύνηθες ρολόι, που έχουν διαφορετική λειτουργία: ο ένα δείκτης δείχνει τα λεπτά και ο άλλος τα δευτερόλεπτα. Να σημειωθεί ότι υπάρχει και η γυναικεία version του ρολογιού, η οποία έχει κι αυτή λουράκι από δέρμα υψηλής ποιότητας, είναι όμως κατασκευασμένο από λευκόχρυσο 18 καρατίων, ενώ οι κύβοι είναι μικρά διαμαντάκια!

 

Και οι τιμές τους; 47.000 ευρώ το ανδρικό και 62.000 ευρώ το γυναικείο.

 

Θα τα βρείτε σύντομα στις boutique Louis Vuitton!

 

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b