MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
12
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αγορές για καλό σκοπό, με “άρωμα” Μουντιάλ!

Η Unicef, ανταποκρινόμενη στο μουντιαλικό κλίμα, μας προτρέπει μέσω των πρεσβευτών της, David Beckham, Lionel Messi και άλλων, να αγοράσουμε μια μικρή παιδική μπάλα ποδοσφαίρου, δίνοντας χαρά και βοήθεια σε μη προνομιούχα παιδιά.

Monopoli Team

Μεταξύ των πρεσβευτών καλής θέλησης της Unicef που προωθούν τα προϊόντα και τις ιδέες της, βρίσκονται τα εξής ονόματα από το χώρο του ποδοσφαίρου: οι Ιταλoί Paolo Maldini και Gianfranco Zola, o Χιλιανός Ivan Zamorano, ο Γάλλος Bernard Lama, ο Νιγηριανός Nwankow Kanu, o Νορβηγός Ole Gunnar Solskjaer, o Σλοβένος Marko Simeunovic, o Ουρουγουανός Diego Forlan, o Βρετανός Ryan Giggs καθώς και όλη η βρετανική ομάδα Manchester United.

Ανάμεσα στην καλοκαιρινή κολεξιόν της Unicef, λοιπόν, θα βρείτε εκτός από μπάλες, μπλουζάκια από 100% βαμβάκι για μικρούς και μεγάλους, επιλεγμένα παιδικά και εφηβικά βιβλία, κεριά και αρωματικά χώρου, δώρα για σας και τους φίλους σας.

Στη Νότιο Αφρική, στη χώρα που τραβά τα βλέμματα αυτές τις μέρες, 12 εκατομμύρια παιδιά ζουν στη φτώχεια. Γι’ αυτό η Unicef θέτει σε λειτουργία την εκστρατεία «Κόκκινη Κάρτα στην Παιδική Εκμετάλλευση»:  ψηφιακά, ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα προειδοποιούν για τους κινδύνους της παιδικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης, τον παιδικό σεξουαλικό τουρισμό και το trafficking. Η δραστηριότητα της Unicef δε σταματάει εδώ όμως. Δημιούργησε «Χώρους Φιλικούς προς τα Παιδιά» σε συνεργασία με τις πόλεις που φιλοξενούν τα παιχνίδια σε Σαντόν, Σοβέτο, Νελσπρουίτ και Πορτ Ελίζαμπεθ, στους ειδικούς χώρους Φιλάθλων της FIFA, όπου χιλιάδες κόσμου θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες σε μεγάλες τηλεοπτικές οθόνες. Τα παιδιά παίζουν με ασφάλεια στους χώρους αυτούς, υπό την επίβλεψη εκπαιδευμένων εθελοντών, να δουν τους αγώνες και να έχουν ειδική βοήθεια αν παραστεί ανάγκη.

 

Για να δείτε και να αγοράσετε προϊόντα Unicef, επισκεφθείτε το www.unicef.gr

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b