MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Non-denim και μπλουτζήν: “must” καλοκαιρινές εναλλαγές

Ακόμα κι αν αποχωρίζεστε δύσκολα το μπλουτζήν για κάποιο άλλο χρώμα και ύφασμα, το καλοκαίρι επιβάλλει στυλιστικές εναλλαγές. Το παράδειγμα της non-denim συλλογής της Levi’s, μπορεί να σας πείσει.

Monopoli Team

Με αφετηρία το νεανικό πνεύμα και την ανεμελιά, η Levi’s δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα από υφασμάτινα cargo παντελόνια, jams και βερμούδες για τον άνδρα, και mini skirts και shorts για τη γυναίκα, σε “φρέσκα” καλοκαιρινά χρώματα. Από τα φωτεινά σιέλ και λευκά μέχρι τα γήινα εκρού, μπεζ και χακί, όλα υπόσχονται να προσδώσουν ανέμελο “αέρα” στην γκαρνταρόμπα σας.

Η συλλογή “The Mighty White”, “υποκλίνεται” στο λευκό χρώμα. Αποτελείται κυρίως από bottoms που έχουν περάσει από επεξεργασία με ειδικές τεχνικές για να αποκτήσουν ανοιχτά χρώματα και το χαρακτηριστικό «ξεβαμμένο» στιλ της Levi’s. Η “The Mighty White” συλλογή ταιριάζει απόλυτα με τα καρό πουκάμισα ή τα t-shirt με τις στάμπες.

Ειδικά για τις γυναίκες, η Levi’s δημιούργησε την κολεξιόν “Color me madly”, στην οποία κυριαρχούν το παστέλ κίτρινο και το ροζ. Η συλλογή αυτή προσδίδει παιδικότητα στα γυναικεία υφασμάτινα παντελόνια, που μπορούν να φορεθούν απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ!

Τη νέα κολεξιόν θα τη βρείτε στα καταστήματα Levi’s. Store locator, στη διεύθυνση http://eu.levi.com/en_GR/store-locator.html .

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b