MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το street party των adidas Originals στο SIX D.O.G.S!

Κεφάτη urban ατμόσφαιρα πλημμύρισε ένα από τα πιο δραστήρια στέκια της Αθήνας, το Σάββατο 12 Ιουνίου, σε ένα πάρτυ με καλοκαιρινή διάθεση και πολλές εκπλήξεις!

author-image Μάρη Τιγκαράκη

12 Ιουνίου 2010 – Σάββατο βράδυ και ο δρόμος του SIX D.O.G.S στο Μοναστηράκι έχει γεμίσει από εκατοντάδες φίλους των adidas Originals, που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην καλοκαιρινή πρόσκληση σε πάρτυ των adidas Originals.

Street happenings, πολλή μουσική από γνωστούς dj’s της πόλης, χορός και αστείρευτη διάθεση για διασκέδαση χαρακτήρισαν ένα επιτυχημένο πάρτυ, που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Την παράσταση έκλεψε η Sugahspank, σε ένα εκρηκτικό live, που ανέβασε τους παλμούς όλων των παρευρισκόμενων. Παράλληλα, b-boys, graffiti artists, skaters και πλήθος άλλου κόσμου, δημιούργησαν τη δική τους «γειτονιά».

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας  επικοινωνιακής καμπάνιας του brand, με θέμα “The street where Originality Lives” και σε συνέχεια πολλών επιτυχημένων street parties σε όλο τον κόσμο, τα adidas Originals συνεχίζουν να γιορτάζουν τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα όλων των καταναλωτών που μοιράζονται  το ίδιο πάθος για κάθε τι αυθεντικό και ξεχωριστό.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις