MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δημιουργικός διαγωνισμός που “φοριέται” στον καρπό!

To MTV και η Swatch προσκαλούν όσους έχουν “καλλιτεχνικές ανησυχίες” να σχεδιάσουν ένα ρολόι Swatch και να κερδίσουν ένα ταξίδι στην Σανγκάη!

Monopoli Team

Νέοι σχεδιαστές από όλο τον κόσμο καλούνται να δημιουργήσουν αυθεντικά και πρωτότυπα σχέδια για ένα ρολόι Swatch. Οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν την πιο δημιουργική τους ενέργεια, καθώς θα χρειαστεί να ακολουθήσουν μια σειρά από οδηγίες και παραμέτρους, έχοντας σαν καμβά ένα ολόλευκο ρολόι Swatch.

Ο καλύτερος κερδίζει! Οι κριτές (εγνωσμένης αξίας στη βιομηχανία του design) θα επιλέξουν τον τελικό νικητή ο οποίος κερδίζει ένα ταξίδι στη Σαγκάη, VIP είσοδο και περιήγηση στην έκθεση World Expo, όλες τις μετακινήσεις, υποστήριξη για την έκδοση της βίζας, ταξιδιωτική ασφάλεια για δύο άτομα, καθώς και €1.000. Επιπλέον, οι 10 επικρατέστεροι φιναλίστ θα κερδίσουν από ένα ρολόι Swatch Colour Codes.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός έως και τις 31 Αυγούστου και περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο site www.swatchmtvplayground.com . Μάλιστα, το site είναι διαθέσιμο σε 17 γλώσσες και περιλαμβάνει συνεντεύξεις και πληροφορίες από τοπικούς δημιουργούς, trendsetters και ανερχόμενα ταλέντα. Οι καλλιτέχνες μπορούν ακόμη να «ανεβάσουν» και να σχολιάσουν τη δουλειά τους μέσω της συνεργασίας με τη Behance, μια διεθνώς αναγνωρισμένη και έγκριτη πλατφόρμα για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να αναπτύξουν το ταλέντο τους!

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b