MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Τετράγωνη έκπληξη” από την Motorola!

Flipout: Το νέο μέλος της οικογένειας κινητών τηλεφώνων της Motorola συνδυάζει καινοτόμο σχεδιασμό και προηγμένες λειτουργίες!

Monopoli Team

Το Flipout ξεχωρίζει για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος είναι ο σχεδιασμός του: Είναι καινοτόμο, μοδάτο, τετράγωνο και ανοίγει περιστροφικά για να αποκαλύψει ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY με ξεχωριστή σειρά για τα πλήκτρα αριθμών.

Διαθέτει λογισμικό Android και επτά εξατομικευμένες οθόνες, live wallpapers και ασφάλεια για ανταλλαγές χρηστών server. Η παλέτα των χρωμάτων που θα αντιστοιχεί σε κάθε χώρα θα είναι συγκεκριμένη και θα αποτελείται από τα: Licorice, Fairway Green, Raspberry Crush, Brilliant Blue, Poppy Red, Saffron ή Λευκό.

Το Flipout εμπλουτίζει την εμπειρία των χρηστών με το Motoblur. Το Motoblur σε συνδυασμό με το λογισμικό Android που επιτρέπει την ανταλλαγή επαφών, μηνυμάτων, posts, εικόνων και πολλών άλλων – από πηγές όπως το Facebook®, MySpace, Twitter™, Gmail™, επαγγελματικά και προσωπικά e-mail και το last.fm – και τα εμφανίζει αυτόματα στην οθόνη σας. Το Motoblur κάνει αυτόματο backup των επαφών σας, των στοιχείων log-in, των ρυθμίσεων της οθόνης σας και του e-mail σας σε έναν ασφαλή server και παρέχει την εύκολη διαγραφή τους εάν η συσκευή σας χαθεί ή κλαπεί. Με ένα username και password μπορείτε να επαναφέρετε τις επαφές, τα μηνύματα και τη συνδεσιμότητα σας με προηγούμενα δίκτυα και παρόχους e-mail.

Ανάμεσα σε άλλα, το Flipout διαθέτει:

  • Widget για happenings και μηνύματα – φίλτρα για social networks, επαφές ή group επαφών για να έχετε μόνο τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν
  • Προσωπικές ρυθμίσεις οθόνης – κινηθείτε και αλλάξτε το μέγεθος των ήδη εγκατεστημένων widgets σε 7 οθόνες
  • Battery manager – διαχειριστείτε την κατανάλωση της μπαταρίας ρυθμίζοντας τη συσκευή σε ένα από τα τρία performance modes
  • Data manager – παρακολουθείστε τη χρήση δεδομένων από τη βασική οθόνη για να διαχειρίζεστε καλύτερα τα προγράμματα σύνδεσής σας
  • Προσωπικό και εταιρικό e-mail – προωθούνται αυτόματα στη συσκευή σας
  • Δυνατότητες re-tweet

Μάλιστα, για καλύτερο ήχο διαθέτει  τεχνολογία CrystalTalk™ Plus, που βελτιώνει την φωνή φιλτράροντας τους εξωτερικούς ήχους για καλύτερες συνδιαλέξεις. Tο CrystalTalk Plus προσθέτει ένα δεύτερο μικρόφωνο για να προσφέρει ακόμα καθαρότερη ποιότητα φωνής, ενώ συγχρόνως περιορίζει τους εξωτερικούς ήχους.

Για τους φίλους της μουσικής, το Flipout διαθέτει media player με υποστήριξη της δυνατότητας να εμφανίζονται οι στίχοι σε πλήρη οθόνη, την εμφάνιση των στοιχείων των τραγουδιών για να γνωρίζετε τι ακούν οι γύρω σας.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά multimedia είναι η κάμερα 3 MP με Digital Zoom και τεχνολογία Kodak Perfect Touch, για καλύτερες και φωτεινότερες φωτογραφίες και gallery mode για τη δυνατότητα να σημειώνετε και να βάζετε ετικέτες στις φωτογραφίες σας. Ευκολότερη, one-touch δυνατότητα upload στο Facebook, MySpace, Picasa και Photobucket για να μπορείτε να μοιράζεστε τις εικόνες σας γρήγορα και εύκολα. Ακόμα, υπάρχουν ενσωματωμένες οι δυνατότητες video capture, playback και streaming σε συνδυασμό με BlueTooth®1 δυνατότητες για wireless κλήσεις και μουσική. Τέλος, το Flipout διαθέτει ολοκληρωμένες λειτουργίες Google™, Google Search™, Google Maps™, Gmail™ και πρόσβαση σε χιλιάδες applications από το Android Market.

Το Flipout θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το δεύτερο τετράμηνο του 2010. Η τιμή του θα ανακοινωθεί σύντομα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.motorola.gr.

 

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b