MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βάση-Ηχείο για το iPod ή iPhone σας!

Το νέο RDP-XF100iP είναι μία βάση-ηχείο που συνδυάζει πλούσια, βαθειά μπάσα, ψηφιακό ενισχυτή με απόδοση 20W + 20W RMS, εύκολη μεταφορά και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες!

Monopoli Team

Η λεπτή, ειδικά σχεδιασμένη βάση XF100 αποδίδει υψηλής ποιότητας ήχο hi-fi, που γεμίζει το δωμάτιο, ενώ ταυτόχρονα φορτίζει το iPod ή το iPhone σας. Παρά το μικρό της μέγεθος, η ηχητική της απόδοση διακρίνεται για την εξαιρετική διαύγεια, καθώς και την προβολή και διαχωρισμό κάθε μουσικού οργάνου. Και όλα αυτά χάρη στις λεπτές ρυθμίσεις που έχουν κάνει οι μηχανικοί ήχου της Sony. Ένας νέος ψηφιακός ενισχυτής πρόσφατης σχεδίασης αποδίδει πλούσια ισχύ 2 x 20W RMS και το αποτέλεσμα είναι μία λεπτομερής μουσική εικόνα, με γεμάτα μπάσα, διαυγή σαν κρύσταλλο μεσαία και ευκρινή πρίμα.

 

Επιπλέον, ένας ενσωματωμένος ψηφιακός επεξεργαστής σήματος (DSP) προσφέρει μια επιλογή μεταξύ πέντε λειτουργιών ήχου (sound mode). Οι επιλογές είναι Rock, Pop, Jazz, Vocal και Flat, και θα ικανοποιήσουν τις προσωπικές μουσικές προτιμήσεις σας.

 

Η νέα βάση διαθέτει οθόνη τεχνολογίας OLED, ενώ ο δίσκος φόρτωσης της βάσης συμπτύσσεται και αποσύρεται όταν η συσκευή βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Το XF100 διαθέτει μάλιστα και εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία φθάνει για 7 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής όταν δεν βρίσκεστε κοντά σε παροχή ρεύματος ή όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού αλλά και ασύρματο τηλεχειριστήριο.

 

Η φορητή βάση-ηχείο RDP-XF100iP της Sony θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο του 2010 και περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτήν θα βρείτε στο http://www.sony-europe.com

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b