MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Sony παρουσιάζει τραπέζια τηλεόρασης με ενσωματωμένο home cinema

Η Sony διαθέτει την τέλεια λύση για όσους επιθυμούν πλήρες ήχο surround χωρίς όμως την ακαταστασία των καλωδίων και των επιπλέον ηχείων. Η τελευταία της σειρά με τραπέζια home cinema κρατούν κρυμμένο όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό και τα ηχεία και είναι έτοιμα να υποστηρίξουν τη νέα γενιά των 3D Blu-ray player και τηλεοράσεων.

Monopoli Team

RHT-G11: αόρατος ήχος surround που μπορείτε να τοποθετήσετε παντού

Το τραπέζι τηλεόρασης RHT-G11 έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει τηλεοράσεις από 42’’ μέχρι 52’’ και διαθέτει λεπτή εμφάνιση για να ταιριάζει με το σχεδιαστικό concept ‘monolithic design’ των τηλεοράσεων Bravia®. Διαθέτει επίσης κομμένες διαγώνια πίσω γωνίες για εύκολη τοποθέτηση. Όπως όλα τα νέα μοντέλα, χρησιμοποιεί τον νέο αλγόριθμο S-Force PRO για ακόμη καλύτερο ήχο virtual surround από μια μονάδα με πιο λεπτή σχεδίαση και έναν ενισχυτή S-Master των 430W ενσωματωμένος στη βάση, με εννέα προγράμματα ηχητικού πεδίου – περιλαμβανομένων των ‘movie’, ‘drama’, ‘sports’ και ‘game’- για καλύτερη ατμόσφαιρα ανάλογα με τον τύπο προγράμματος που έχετε επιλέξει!


RHT-G5: το πιο προσιτό ‘home cinema σε τραπέζι τηλεόρασης’

Σχεδιασμένη για τηλεοράσεις από 32’’ μέχρι και 40’’, η βάση RHT-G5 με τη συμπαγή της σχεδίαση, είναι το πλέον προσιτό ‘home cinema σε τραπέζι τηλεόρασης’ της Sony σήμερα. Διαθέτει τα χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου αδελφού του G11, και χρησιμοποιεί έναν ψηφιακό ενισχυτή S-master των 330W

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.sony-europe.com

Περισσότερα από Αγορές