MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ελευσ-οίνια 2010: βραδιές οίνου στο Elefsina Hotel

Το εστιατόριο «το Στάχυ» του ξενοδοχείου Elefsina Hotel προσκαλεί τους φίλους του κρασιού να συμμετέχουν σε μία «μυσταγωγία» με πρωταγωνιστές τους ίδιους και τα κρασιά τεσσάρων οινοπαραγωγών από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.

Monopoli Team

Από τις 19 Μαΐου έως τις 09 Ιουνίου, κάθε Τετάρτη οι οινόφιλοι έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ποικιλίες και ετικέτες κρασιών, συνοδεία ειδικά διαμορφωμένων γεύσεων που θα συνοδεύσουν τις οινικές προτάσεις κάθε παραγωγού.

 

Τα Ελευσοίνια 2010 ξεκινούν την Τετάρτη 19 Μαΐου με την παρουσίαση του Οινοποιείου Λαφαζάνη, από τις Αρχαίες Κλεωνές Νεμέας, ενώ στις 26 Μαΐου «παίρνει τη σκυτάλη» το Κτήμα Διαμαντάκου από τη Νάουσα.

Στις 2 Ιουνίου τα Ελευσοίνια 2010 «μεταφέρονται» στην Κοζάνη με τα κρασιά του Κτήματος Ζανδέ, για να κλείσει η αυλαία στις 9 Ιουνίου με την παρουσίαση του Κτήματος Χατζή από τη Φλώρινα.

 

Οι βραδιές ξεκινούν με γευσιγνωσία τεσσάρων ετικετών του εκάστοτε οινοπαραγωγού ενώ αμέσως μετά ακολουθεί δείπνο με ειδικό μενού (τεσσάρων πιάτων) ειδικά σχεδιασμένο για να συνοδεύει τις οινικές προτάσεις.

Το μενού φέρει την υπογραφή του chef Αντώνη Μελλά και το κόστος συμμετοχής είναι €30,00/άτομο για κάθε βραδιά.

 

Μαλιστα, το Elefsina Hotel προσφέρει σε όσους επιθυμούν να κρατήσει η απόλαυση λίγο παραπάνω, ειδικά πακέτα διαμονής δύο ατόμων.

Suite day package

  • Μενού Γευσιγνωσίας 2 ατόμων στο εστιατόριο «To Στάχυ»
  • Διαμονή σε σουίτα
  • Prive πρωινό στο δωμάτιο

Τιμή € 184 / 2 άτομα

 

Superior day package

  • Μενού Γευσιγνωσίας 2 ατόμων στο εστιατόριο «To Στάχυ»
  • Διαμονή σε superior δωμάτιο
  • Prive πρωινό στο δωμάτιο

Τιμή € 152 / 2 άτομα

 

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. 210 5589700, Δήμητρος 55 & Ρήγα Φεραίου
e-mail: [email protected],
www.elefsinahotel.gr

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b