MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

JBL Creature III: Τα νέα ηχεία-“φαντασματάκια” ήρθαν στην Ελλάδα!

Η Τρίτη Γενιά του επιτυχημένου συστήματος JBL Creature «προσγειώθηκε» πρόσφατα στην ελληνική αγορά.

Monopoli Team

Aποτελούν μια καλή λύση για ν’ ακούτε μουσική, να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια ή εφαρμογές ήχου.

Τα «φαντασματάκια» της JBL εντυπωσιάζουν με τον πρωτότυπο σχεδιασμό τους και τον δυνατό στερεοφωνικό, πλούσιο ήχο τους. Τα Creature III διαθέτουν συνολική ισχύ 25W (δύο δορυφόρους x 5W, τεχνολογίας ODYSSEY για καθαρό ήχο και αποφυγή της ηχητικής παραμόρφωσης και ένα subwoofer x 15W), δύο πλήκτρα αφής για την απλή και γρήγορη αυξομείωση της έντασης, καθώς και ξεχωριστή ρύθμιση των πρίμων και μπάσων. Μάλιστα, τα Creature ΙΙΙ διαθέτουν και καλή μνήμη, αφού αποθηκεύουν την τελευταία στάθμη της έντασης που είχατε ρυθμίσει. Είναι συμβατά με υπολογιστές (pc και mac) και με φορητές συσκευές αναπαραγωγής ήχου (mp3 κ.α.), μέσω της εξόδου 3.5’’mm που διαθέτουν.

Tα JBL Creature III είναι διαθέσιμα σε άσπρο και μαύρο φινίρισμα και διατίθενται στη λιανική τιμή των €99,00 μέσω των συνεργαζόμενων Δικτύων Λιανικής (Public, Media-Markt, Saturn, κ.α.) και των εξουσιοδοτημένων καταστημάτων υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την WaveMotion, τον αποκλειστικό διανομέα της Harman Consumer International στην Ελλάδα, στο τηλ.: 210-9244505 ή να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: www.wavemotion.gr και www.harmankardon.com

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b