MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5 μικρές αλλαγές για μεγάλη ανανέωση

Για να φρεσκάρετε το στυλ σας αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό, δεν χρειάζονται μεγάλες αλλαγές και φυσικά δεν χρειάζεται να ανανεώσετε όλη την γκαντραρόμπα σας. Υπάρχουν απλοί και λιγότερο ακριβοί τρόποι για να φέρετε νέο αέρα στην ενδυματολογική ζωή σας, όπως:

Monopoli Team

Φορέστε περισσότερο χρώμα

Ένας έξυπνος τρόπος για να ανανεώσετε το στυλ σας, είναι προσθέσετε περισσότερο χρώμα στην γκαρνταρόμπα σας. Μπορείτε απλώς να προσθέσετε πολύχρωμα T-shirs τα οποία μπορείτε να φοράτε με το τζην σας ή πουκάμισα σε έντονα χρώματα τα οποία θα φοράτε μέσα από το πουλόβερ σας. Να θυμάστε ότι το χρώμα πρέπει να φοριέται γύρω από το πρόσωπο: φορέστε χρωματιστά φουλάρια ή ένα καπέλο ή οτιδήποτε μπορεί να περιβάλλει το πρόσωπό σας.

Αγοράστε καινούργια γυαλιά (μυωπίας ή ηλίου)

Αν φοράτε γυαλιά μυωπίας και θέλετε να ανανεωθείτε, αλλάξτε τα! Τα γυαλιά είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος να εκφράζεστε και συχνά καθορίζουν και το στυλ που θα ακολουθήσετε. Αγοράστε ένα καινούργιο ζευγάρι, ίσως λίγο πιο σοφιστικέ από το προηγούμενό σας και φορέστε τα σε πιο ειδικές περιστάσεις. Αν δεν φοράτε γυαλιά μυωπίας, μπορείτε να αγοράσετε ένα καινούργιο ζευγάρι γυαλιών ηλίου. Τα γυαλιά ηλίου είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το στυλ σας και σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα.

Επενδύστε σε κάποια προσεγμένα κομμάτια

Για να φέρετε την αλλαγή στην ντουλάπα σας, μπορείτε να αγοράσετε κάποια “καλά” κομμάτια, όπως ένα δερμάτινο τζάκετ, ένα παλτό, ένα trendy τζην ή ακόμη και μια καλή δερμάτινη ζώνη που ταιριάζει με τα ρούχα σας. Ό,τι και να επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι σας κολακεύει και ότι θα το φοράτε συχνά.

Αγοράστε ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια

Τα παπούτσια είναι το κύριο συστατικό επιτυχίας του look σας. Αν θέλετε λοιπόν να το ανανεώσετε, αγοράστε ένα καινούργιο ζευγάρι που θα φορέσετε καθημερινά. Η ανανέωση αυτή θα φέρει νέο τόνο στο ντύσιμό σας αλλά και ένα ακόμη ωραίο ζευγάρι παπούτσια στην γκαρνταρόμπα σας!

Επενδύστε σε ένα καινούργιο ρολόι

Το καινούργιο ρολόι θα φέρει καινούριες «ώρες» στην καθημερινότητά σας. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ ακριβό, απλώς να ταιριάζει με τα ρούχα σας και να μην μοιάζει με το προηγούμενο ρολόι σας. Επειδή θέλετε να κάνετε τη διαφορά, προτιμήστε ρολόι σε διαφορετικό χρώμα, σχέδιο, λουράκι από το προηγούμενό σας.

Έλενα Τσαφταρίδη

Περισσότερα από Αγορές