MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Levi’s δημιουργεί με βάση το καρό

Η τάση που έγινε συνήθεια

H Levi’s δημιουργεί με βάση το καρό - Monopoli.gr
Monopoli Team

Εδώ και λίγο καιρό το καρό έχει επανέλθει δυναμικά για να δώσει ένταση στο συμβατικό στυλ και μία εναλλακτική νότα στο γυναικείο ντύσιμο. Η Levi’s εκμεταλλεύεται την τάση αυτή για να δημιουργήσει καρό πουκάμισα σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα, που παραπέμπουν στο σέξι country στυλ της ξαδέρφης Νταίζη από τους “Dukes”.

Τα πουκάμισα είναι άνετα και ευκολοφόρετα και φοριούνται σε όλες τις περιστάσεις. Ένα πιο συντηρητικό καρό πουκάμισο που συνδυάζεται με υφασμάτινο παντελόνι σε ίσια γραμμή μπορεί να φορεθεί στη δουλειά σας, ενώ ένα πιο φαρδύ funky καρό πουκάμισο με μία στυλάτη ζώνη είναι ιδανικό για τις βραδινές σας εμφανίσεις.

Όσες τολμάτε τις αλλαγές προτιμήστε τα φαρδιά over-sized καρό πουκάμισα ή φορέματα σε αποχρώσεις έντονου πορτοκαλί και μαύρου που συνδυάζονται με skinny τζιν ή κολάν και με ζώνη που τους δίνει άλλον αέρα. Όσες εμμένετε στο παραδοσιακό αμερικάνικο στυλ τα κλασικά κόκκινα και λευκά καρό με μανίκια τριών τετάρτων είναι η εύκολη λύση.

Αλλά και τα καρό πουκάμισα με τα φουσκωτά κοντά μανίκια σε αποχρώσεις του άσπρου, μαύρου, γκρι θα σας λύσουν τα χέρια. Για ακόμη πιο μοντέρνες εμφανίσεις τολμήστε μπλούζες σε σχήμα χαμόγελου σε βαθύ μωβ χρώμα και μαύρα καρό και μικρές τσέπες που ανεβάζουν τη διάθεσή σας και κλέβουν τις εντυπώσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το brand Levi’s επισκεφτείτε το eu.levi.com

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b