MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πώς να βάλετε σωστά το χρώμα στη ζωή σας

Κανόνες για να επιλέξετε το σωστό χρώμα ρούχων

Πώς να βάλετε σωστά το χρώμα στη ζωή σας - Monopoli.gr
Monopoli Team

Ο άντρας που ξέρει πώς να φορέσει σωστά χρωματιστά ρούχα, μπορεί πραγματικά να ξεχωρίσει και να κάνει τη διαφορά. Υπάρχουν όμως και παγίδες στις οποίες πολύ εύκολα μπορείτε να πέσετε αν δεν ακολουθήσετε τους παρακάτω κανόνες:

  1. Φορέστε χρώμα κυρίως την άνοιξη και το καλοκαίρι

Τα χρωματιστά ρούχα φοριούνται ευκολότερα τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Για τον χειμώνα προτιμήστε πιο σκούρα χρώματα- όχι απαραίτητα μόνο μαύρα και γκρι- αλλά σίγουρα όχι κίτρινα και φούξια.

  1. Αποφύγετε τα μπεζ πουκάμισα

Το μπεζ χρώμα δεν αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας γι’ αυτό και θα πρέπει να το αποφεύγετε. Συνήθως το μπεζ χλομιάζει το πρόσωπο, γι’ αυτό αποφύγετε μπεζ πουκάμισο, κασκόλ και οτιδήποτε περιβάλλει το πρόσωπό σας.

  1. Το μπλε είναι καλή επιλογή

Οι μεσαίες αποχρώσεις του μπλε ταιριάζουν με τις περισσότερες αποχρώσεις του δέρματος. ’ρα είναι μια εύκολη λύση όταν θέλετε να βάλετε χρώμα αλλά δεν ξέρετε ποιο.

  1. Αποφύγετε τις κάλτσες σε έντονα χρώματα

Χρωματιστές κάλτσες ή κάλτσες με σχέδια δεν είναι η σωστή επιλογή αν θέλετε να δώσετε χρώμα στο ντύσιμό σας καθώς τραβούν (αρνητικά) τα βλέμματα και δίνουν κιτς τόνο στην εμφάνισή σας.

  1. Κρατήστε το χρώμα γύρω απ’ το πρόσωπο

Είναι σημαντικό να επιλέγετε χρώματα που ταιριάζουν στην επιδερμίδα και στα μάτια σας. Ένα ωραίο πράσινο ή μπλε θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σας και θα φωτίσει τα μάτια σας.

  1. Αποφύγετε τα πολλά σχέδια

Συνήθως τα σχέδια ή τα μεγάλα μοτίβα θυμίζουν 80’s και δεν μαρτυρούν καλό γούστο.

  1. Παρακολουθήστε τη μόδα

Πάρτε ιδέες από το πώς ενσωματώνουν το χρώμα οι μεγάλοι σχεδιαστές στις κολεξιόν τους. Για παράδειγμα, ο Ralph Lauren αγαπάει πολύ το χρώμα και όλες του οι κολεξιόν το επιβεβαιώνουν. Δίνει στο κλασικό κοστούμι μια μη κλασική χρωματιστή πινελιά. Οι Ιταλοί σχεδιαστές είναι μάλλον οι καλύτεροι στο χρώμα, αφού δύσκολα στις κολεξιόν τους βλέπουμε μαύρο ή γκρι.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b