MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι πιο καλοντυμένοι άνδρες για το 2010

Σύμφωνα με το περιοδικό GQ

Οι πιο καλοντυμένοι άνδρες για το 2010 - Monopoli.gr
Monopoli Team

Πάρτε ιδέες για το στυλ σας και “αντιγράψτε» τα πρότυπα της ανδρικής μόδας, βλέποντας ποιοι βρίσκονται στην top 10 λίστα των πιο καλοντυμένων Βρετανών ανδρών, όπως ψηφίστηκαν από το ανδρικό περιοδικό GQ για το τρέχον έτος:

1ηΘέση : Robert Pattinson

Ο πρωταγωνιστής των εξαιρετικά επιτυχημένων “Twilight” κατέκτησε- όχι άδικα- την πρωτιά και σκαρφάλωσε από την 39η θέση που κατείχε πέρυσι στην 1η φέτος. Οι σχεδιαστές μόδας Domenico Dolce και Stefano Gabbana χαρακτήρισαν το στυλ του «εξαιρετικά κομψό και εμπνευσμένο, η αληθινή ενσάρκωση του σύγχρονου άνδρα».

2η Θέση : Take That

Το group Τακe That είναι η τρανή απόδειξη ότι οι άνδρες μπορούν να είναι μοδάτοι ακόμη κι όταν ξεπεράσουν τα 40. Οι Take That σέβονται την ηλικία τους, ντύνονται ώριμα κι έχουν το δικό τους μοναδικό στυλ.

3η Θέση: Alex Turner

Ο Βρετανός μουσικός Alex Turner διατήρησε την περσινή του θέση στην κατάταξη, αφού το στυλ του τον δικαίωσε γι’ ακόμη μια φορά. Ο σχεδιαστής Tommy Hilfiger δήλωσε ότι ο Alex Turner είναι η επιτομή του νέου στυλ, που συνδυάζει τη ροκ μόδα με αυτή των κολεγιόπαιδων. Ο μουσικός δείχνει πάντα άνετος, είτε φοράει ένα skinny τζην είτε ένα καλό κοστούμι.

4η Θέση: Fantastic Mr Fox

Η επιλογή αυτή σοκάρει, καθώς ο Fantastic Mr Fox είναι ένα ζώο, μια αλεπού συγκεκριμένα, που χορεύει, έχει απίστευτο κέφι για ζωή και παράλληλα είναι ιδιαίτερα κομψή!

5η Θέση: Tom Ford

Από την 3η θέση που κατείχε πέρυσι ο σχεδιαστής, έχασε δύο θέσεις αλλά και πάλι το στυλ του είναι αξιοθαύμαστο. Είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος της ίδιας του της κολεξιόν.

6η Θέση : Daniel Craig

Ο 007 Daniel Craig είναι θερμός υποστηρικτής της αυστηρής βρετανικής ραπτικής κι αυτό αρέσει πολύ, όπως φαίνεται από την 6η θέση που κατέκτησε. Προτιμά τα κοστούμια Alfred Dunhill, είναι πάντα κομψός, κλασικός και σοβαρός.

7η Θέση: David Furnish

Ο κινηματογραφικός παραγωγός και συγγραφέας διατήρησε την 7η θέση που κατείχε και πέρυσι, για την εγγενή αίσθηση του στυλ την οποία διαθέτει. Είναι κλασικός αλλά πάντα πιο μπροστά απ’ την εποχή του. Τολμάει νέες τάσεις και νέους σχεδιαστές.

8η Θέση: David Cameron

Πολλοί λένε ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας. Αγαπάει ιδιαίτερα τα κλασικά κοστούμια, κάνει κομψούς και έξυπνους συνδυασμούς γραβάτας-πουκάμισου και γι’ αυτό και διατηρεί την 8η θέση που κατείχε και πέρυσι.

9η Θέση: David Beckham

Ο David δείχνει πάντα ωραίος: είτε φοράει στολή ποδοσφαίρου, είτε φοράει κοστούμι.Κανείς δεν είναι σίγουρος για το ποιος τελικά επιμελείται το στυλ του (ακούγεται ότι η Victoria είναι η προσωπική του στυλίστρια), πάντως σίγουρα όποιος και να το κάνει, οδήγησε τον ποδοσφαιριστή στην 9η θέση (από τη 10η που κατείχε πέρυσι).

10η Θέση: Dizzee Rascal

Ο hip hop star Dizzee Rascal είναι ο πιο στυλάτος ράπερ της χώρας και αποτελεί το νέο αίμα της δεκάδας. Ξέρει πώς να φορέσει και τα κλασικά φαρδιά ράπερ ρούχα αλλά κι ένα elegant κοστούμι, κι αυτό κάνει το στυλ του ξεχωριστό.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b