MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βρείτε το κατάλληλο για εσάς ρολόι

Το ρολόι είναι μαζί με τη γραβάτα το σημαντικότερο αξεσουάρ για τον άνδρα. Προσδίδει ή αφαιρεί κύρος, ενισχύει ή αποδυναμώνει το καλό γούστο. Η επιλογή του κατάλληλου ρολογιού κρύβει παγίδες γι’ αυτό πρέπει να γίνεται με προσοχή. Πόσο άσχημο θα σας φαινόταν ένα πλαστικό ρολόι σε ένα επίσημο meeting ή ένα πολύ formal σε έναν πρωινό καφέ με φίλους;

Monopoli Team

Λάβετε υπόψη σας τον τρόπο ζωής σας
Είναι καλό να έχετε δύο ρολόγια: Το ένα θα είναι για τη δουλειά σας και τις επίσημες εξόδους σας, γι’ αυτό πρέπει να είναι κλασικό και διαχρονικό. Αν το ρολόι σας έχει φως νύχτας, ξυπνητήρι, μετρητή βάθους κι άλλες πολλές τέτοιες λειτουργίες, δεν ενδείκνυται για τη δουλειά σας. Το άλλο θα πρέπει να είναι για τις καθημερινές εξόδους σας, γι’ αυτό είναι καλό να είναι πιο casual. Μην πέφτετε στην παγίδα των πλαστικών-αθλητικών ρολογιών που σας αφαιρούν στυλ και σας προσθέτουν παιδικότητα.

Δερμάτινο λουράκι ή μπρασελέ;
Το μπρασελέ είναι σίγουρα πιο ανθεκτικό από το δέρμα και μπορεί να φορεθεί και με επίσημο κοστούμι αλλά και με ένα απλό τζην. Είναι ευέλικτο και στιλάτο. Μπορείτε πάντα να αγοράσετε χρυσό αλλά προσέξτε γιατί μερικές φορές προκαλεί λανθασμένες εντυπώσεις.

Η πρόσοψη
Ένα άλλο θέμα που πρέπει να σας απασχολεί, είναι η αναλογία μεγέθους πρόσοψης και καρπού εκείνου που το φοράει. Στους πιο εύσωμους άνδρες μια μεσαίου μεγέθους πρόσοψη μπορεί να φαίνεται γυναικεία. Είτε είστε εύσωμοι είτε όχι, προτιμήστε μεγάλες προσόψεις που είναι έτσι κι αλλιώς στη μόδα.

Να βραχεί ή να μη βραχεί;
Είναι μεγάλη άνεση το να κάνετε μπάνιο με το ρολόι σας ή να κολυμπάτε με αυτό. Αλλά πραγματικά ποιος το κάνει αυτό; Είναι καλό το ρολόι σας να είναι αδιάβροχο για να μη χαλάει αν κατά λάθος πέσει νερό ή αν βρέχει και δεν έχετε ομπρέλα. Προτού αγοράσετε αδιάβροχο ρολόι ρωτήστε τι ακριβώς εννοούν όταν λένε αδιάβροχο. Μερικά ρολόγια είναι αδιάβροχα σε 50 μέτρα βάθος κι άλλα σε μερικές σταγόνες της βροχής!

Χρώματα
Υπάρχουν ρολόγια με έντονα χρώματα που είναι και στιλάτα και μοδάτα. Καλό θα ήταν όμως να κρατάτε τα ρολόγια αυτά σαν δεύτερη ή τρίτη επιλογή και σαν πρώτη επιλογή εμπιστευτείτε την κλασική λύση: χρώματα κλασικά που ξέρετε ότι μπορείτε να τα ταιριάξετε με τα ρούχα σας.

Έλενα Τσαφταρίδη

[iframe title=”YouTube video player” width=”640″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/VQR4h6mQyjQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b