MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα DOs and DON’Ts του χειμερινού σας στυλ

Τι να τολμήσετε και τι να αποφύγετε!

Τα DOs and DON’Ts του χειμερινού σας στυλ - Monopoli.gr
Monopoli Team

Do: Mπότες πάνω από το γόνατο
Οι ψηλοτάκουνες μπότες πάνω από το γόνατο είναι τόσο στη μόδα, που αν δεν αγοράσετε φέτος ένα ζευγάρι, μπορεί να μην το κάνετε ποτέ.

Don’t: Φαρδύ παντελόνι με φαρδιά μπλούζα
Τα φαρδιά παντελόνια που φουσκώνουν στην περιοχή του καβάλου είναι η νέα τάση. Τολμήστε να φορέσετε τέτοιο παντελόνι με ψηλά τακούνια αλλά επιλέξτε ένα πιο στενό top, που να αναδεικνύει τη σιλουέτα σας.

Do: Παλτό σε έντονο χρώμα
Αλλάξτε το κλασικό μαύρο σας παλτό με ένα παλτό σε φωτεινό χρώμα. Κάνει κάθε εμφάνιση σας ξεχωριστή και δίνει ζωντάνια στο look σας. Ο Tommy Hilfiger δείχνει τον δρόμο!

Do: Neon φορέματα
Τα neon dresses δε λείπουν από καμία επίδειξη του γνωστού σχεδιαστή Michael Kors, και αξίζει να έχετε ένα τέτοιο ξεχωριστό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σας.
Τα φορέματα αυτά κάνουν εντύπωση χωρίς να χρειάζονται κάτι extravagant επιπλέον, γι’ αυτό κινηθείτε μετριοπαθώς στα αξεσουάρ και τα παπούτσια.

Don’t: “Μονοκόμματο” look
Το denim και το δέρμα είναι αγαπημένα υφάσματα για φέτος και τα βλέπουμε σχεδόν σε κάθε είδους ρούχα, από παντελόνια μέχρι αμπιγιέ κομμάτια. Ωστόσο είναι “επικίνδυνο” να τα φοράτε σε total look. Ποτέ τζην παντελόνι με τζην μπουφάν, ποτέ ολόσωμο “vinyl look”. Αντίθετα, ένα απλό υφασμάτινο φόρεμα δείχνει πολύ stylish με ένα δερμάτινο jacket.

Do: Prints
Τα πολύχρωμα prints και τα περίεργα μοτίβα και σχέδια κυριάρχησαν στα περισσότερα ντεφιλέ. Φορέστε print φούστα με απλή μπλούζα, αδιαφανές καλσόν και ψηλά τακούνια, όπως τα μοντέλα του Emanuel Urgano!

Έλενα Τσαφταρίδη

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b