MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Special εκδόσεις αρωμάτων για special γυναίκες

Οι πιο διάσημοι οίκοι αποχαιρετούν το 2009 με συλλεκτικές εκδόσεις αρωμάτων!

Special εκδόσεις αρωμάτων για special γυναίκες - Monopoli.gr
Monopoli Team

DKNY Be Delicious Collection – Delicious Art
Η ειδική αυτή έκδοση του οίκου DKNY είναι εμπνευσμένη από την pop art, έχει γεωμετρικά σχήματα και συσκευασία που θυμίζει comics. Η μυρωδιά του είναι εμπλουτισμένη από αμερικανικό μήλο, γκρέιπφρουτ, μανόλια, βιολέτα και σανταλόξυλο. Αφήνει αίσθηση γλυκιά, αθώα αλλά παράλληλα σέξι και απλή.

Burberry London Special Edition Fragrance for women
Η συγκεκριμένη limited edition έχει αυστηρή και κλασική Burberry συσκευασία, ενώ η μυρωδιά της θυμίζει μπουκέτο λουλουδιών. Τη μυρωδιά του αρώματος «ανοίγει» το μίγμα του γκρέιπφρουτ, του μανταρινιού και του ροζ πιπεριού. Την καρδιά εμπλουτίζει το βρετανικό τριαντάφυλλο, το κυκλάμινο και το κρίνο, ενώ η βάση του αρώματος αποτελείται από τη μυρωδιά πολύτιμου ξύλου, που προσδίδει κομψότητα και φρεσκάδα στο άρωμα.

Jean Paul Gaultier Madame Rose ‘n’ roll eau de toilette-collector bottle
Προς τιμήν των πρώτων γενεθλίων της “Madame”, ο Jean Paul Gaultier λανσάρει το καινούριο συλλεκτικό μπουκάλι, εμπνευσμένo από τη rock μουσική, σε ροζ και μαύρες αποχρώσεις, διακοσμημένο με παλιούς δίσκους. Η άγρια διάθεση του μπουκαλιού δεν επηρέασε καθόλου το γλυκό άρωμα, που παραμένει ίδιο με αυτό του “Madame”.

Christian Dior J’adore Eau de Parfum collector
Για το τέλος του 2009 ο οίκος Christian Dior μεταμορφώνει το κλασικό άρωμα J’adore σε κόσμημα περιορισμένης έκδοσης. Το θρυλικό μπουκάλι είναι διακοσμημένο με ένα μικρό κόσμημα, στο οποίο είναι χαραγμένα τα αρχικά CD. Μέσα στο μπουκάλι-κόσμημα φυλάσσεται καλά το μπουκέτο λουλουδιών: Ylang-Ylang από τα νησιά Κομόρες, Γιασεμί Sambac και Rosa Damascena.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b