MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Gentleman Jack: για μοναδικές απολαύσεις

Tο νέο μέλος της οικογένειας JACK DANIEL’ S

Gentleman Jack: για μοναδικές απολαύσεις - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το GENTLEMAN JACK οφείλει την ιδιαιτερότητά του σε μια μοναδική τεχνοτροπία: το διπλό φιλτράρισμα του μέσα από ξυλοκάρβουνο σφενδάμου. Μία φορά πριν την ωρίμανσή του και ξανά, μερικά χρόνια αργότερα, πριν την εμφιάλωσή του. Η τεχνοτροπία αυτή, που τη χαρακτηρίζουν και ως «διπλή ευλογία», απαιτεί χρόνο, αλλά εξασφαλίζει τον ξεχωριστό χαρακτήρα του GENTLEMAN JACK: την ιδιαίτερα απαλή και μεταξένια γεύση του που σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα αρώματά του από καραμέλα, βανίλια, φρούτα και λίγες ήπιες νότες καπνού, προσδίδουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

 

Και η φροντίδα δεν σταματά εκεί. Η ωρίμανση του GENTLEMAN JACK σε λευκά χειροποίητα βαρέλια βελανιδιάς είναι το μυστικό για την αλάνθαστη γεύση και το χρώμα του. Η ποιότητα του βαρελιού είναι πολύ σημαντική για το αποστακτήριο JACK DANIEL’S, το μοναδικό στον κόσμο που κατασκευάζει τα δικά του μοναδικά βαρέλια ωρίμανσης whiskey. Γιατί στο JACK DANIEL’S το βαρέλι δεν είναι απλά ένα χώρος που ωριμάζει το whiskey, είναι συστατικό του.

 

Ένα τόσο μοναδικό whiskey δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται και σε μια μοναδική φιάλη, που ξεχωρίζει μέσα από το πλήθος σε κάθε μπαρ. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε να αφήνει το φως να περνάει από μέσα της και να αναδίδει την κεχριμπαρένια λάμψη του, προσκαλώντας αυτούς που ξέρουν να εκτιμούν τη γεύση ενός εκλεκτού whiskey.

 

Απολαύστε το GENTLEMAN JACK με πάγο ή συνδυάστε τη διακριτική του γεύση σε δροσιστικά cocktails. Μπορείτε να βρείτε πολλές συνταγές στην ιστοσελίδα: www.gentlemanjack.com.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b