MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Houseofwine.gr : ηλεκτρονική κάβα κρασιών

Mε 20.000 ετικέτες ελληνικών και ξένων κρασιών

Houseofwine.gr : ηλεκτρονική κάβα κρασιών - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα άνοιξε τις e-πόρτες του το Σεπτέμβρη με σκοπό να ικανοποιήσει κάθε φίλο του κρασιού. «Τεχνολογία, γνώση, γεύση, απόλαυση, χρόνος» είναι το μότο μας για την δημιουργία του Houseofwine» δήλωσε ο κος. Μιχάλης Πικούνης Διευθυντής του Houseofwine.

Στο Houseofwine φιλοξενούνται 20.000 φιάλες όλων των ελληνικών και των πιο αξιόλογων διεθνών κρασιών από χώρες όπως Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, ΗΠΑ, Αργεντινή, Χιλή και άλλες, καθώς και μεγάλη γκάμα οινοπνευματωδών ποτών. Επιπλέον οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να βρουν κάθε πληροφορία που τους ενδιαφέρει σχετική με το κρασί όπως τον παραγωγό, την ετικέτα, τη χώρα, τον τύπο,τη  χρονιά και την τιμή του κρασιού. Στο Houseofwine ο πελάτης μπορεί να βρει επιπρόσθετες πληροφορίες για θέματα οίνου και απολαύσεις. Αποκλειστικά για τα μέλη του Houseofwine Club διατίθεται ειδικός κατάλογος ClubWines για να ενημερώνονται για τις γεύσεις του κρασιού σε όλο τον κόσμο!

Επισκεφτείτε το Houseofwine για περισσότερες πληροφορίες για τα κρασιά και τις υπηρεσίες στη διεύθυνση http://www.houseofwine.gr και καλή σας απόλαυση!

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b