MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα νέα «σοκολατένια» κινητά της LG!

Κυκλοφόρησε η νέα σειρά κινητών τηλεφώνων LG Chocolate BL40 και BL20

Τα νέα «σοκολατένια» κινητά της LG! - Monopoli.gr
Monopoli Team

Τα νέα μοντέρνα κινητά είναι οι διάδοχοι του πετυχημένου LG Chocolate. Συγκεκριμένα, το LG Chocolate BL40 διαθέτει widescreen HD LCD οθόνη αφής 4”. Είναι μαύρο και διακρίνεται για τον πολυτελή και λεπτό σχεδιασμό του. Έχει slide πληκτρολόγιο και κόκκινα πλήκτρα αφής.

Το LG Chocolate BL40 καλύπτεται ολόκληρο από την οθόνη αφής HD LCD Real VGA 4 ιντσών. Επιπλέον, έχει ανάλυση 800 x 345 pixels για καλύτερη αναπαραγωγή των εικόνων αλλά και άλλες multimedia δυνατότητες όπως κάμερα ανάλυσης 5 Megapixel με φακό Schneider – Kreuznach, ενσωματωμένη μνήμη 1,5GB και FM Radio. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι όμως η διευρυμένη αναλογία 21:9 της οθόνης αφής, η οποία ενσωματώνεται για πρώτη φορά σε κινητό τηλέφωνο. Διαθέτοντας Dual SClass UI, προσφέρει 3D πλοήγηση στο μενού και με την υποστήριξη δικτύων UMTS/HSDPA 7,2 και WiFI, το BL40 προσφέρει ταχύτερη πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Το LG Chocolate BL20 ακολουθεί τη φιλοσοφία του αυθεντικού Chocolate και κρατάει τα εξής χαρακτηριστικά: slide πληκτρολόγιο και την ελκυστική εμφάνιση. Είναι μάυρο όπως και ο προκάτοχος του με γυαλιστερό φινίρισμα με τις κόκκινες πινελιές. Είναι εξοπλισμένο με κάμερα 5MP με LED Flashκαι λειτουργία AutoFocus, ραδιόφωνο FM, τεχνολογία Bluetooth 2.1 και υποστήριξη για κάρτες μνήμης micro SD μέχρι 32 GB. Διαθέτει οθόνη αφής 2,4 ιντσών με ανάλυση QVGA στα 240 x 320 pixels, ενώ με τη λειτουργία “Clear Memo Capture” με textscan, οι χρήστες μπορούν να σαρώνουν και να καταγράφουν χειρόγραφα κείμενα και εικόνες στο κινητό τους με μεγάλη ευκρίνεια. Είναι, τέλος, συμβατό με δίκτυα triband GSM και dualband HSDPA και με τη λειτουργία Widget Hotkey.

Τα νέα LG είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά! Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο http://newchocolate.lgmobile.com/gr

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b