MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Alexander McQueen for Puma

Ο Alexander Mc Queen, το «εκκεντρικό παιδί της μόδας» όπως τον έχουν χαρακτηρίσει, συνεργάζεται και πάλι με την Puma, παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη ανδρική και γυναικεία σειρά με αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ, η οποία θα βγει στην αγορά το φθινόπωρο του 2009.

Monopoli Team

Ο McQueen και η Puma έχουν δουλέψει μαζί και στο παρελθόν (η συνεργασία τους ξεκίνησε το 2005), όταν ο πρώτος σχεδίασε μια απροσδόκητη και πρωτοποριακή σειρά αθλητικών παπουτσιών.

Στη νέα αυτή συλλογή, ο McQueen «παίζει» με τα όρια του design και του παραδοσιακού sporty στιλ και δημιουργεί μια ιδιαίτερη, progressive συλλογή, που χαρακτηρίζεται από ποικιλία χρωμάτων και την εξαιρετική ποιότητα των υφασμάτων. Έχει ως θέμα της την έννοια της δύναμης («Power»), ενώ ο γνωστός σχεδιαστής εμπνεύστηκε από το σπορ του μποξ για τη δημιουργία των ρούχων και των αξεσουάρ.

Ο «Griffin» (γρύπας, μυθικό τέρας), σύμβολο ενέργειας και εσωτερικής δύναμης, είναι αποτυπωμένο σε πολλά κομμάτια της συλλογής, κυρίως σε t-shirts. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σειράς περιλαμβάνονται τα εργονομικά κοψίματα, οι επίδεσμοι (σήμα κατατεθέν του μποξ), καθώς επίσης και τα σχήματα στα ρούχα.

Η συλλογή θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ανδρικής μόδας του Μιλάνο, το φθινόπωρο, ενώ παράλληλα θα κάνει πρεμιέρα και το «Ghost», μια ταινία μικρού μήκους σχετικά με τη μόδα, του McQueen και του σκηνοθέτη Saam Faramond.

Περισσότερα από Αγορές