MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στυλιστικά φάουλ για… κόκκινη κάρτα

Τα πιο συνηθισμένα λάθη στο ανδρικό ντύσιμο

Στυλιστικά φάουλ για… κόκκινη κάρτα - Monopoli.gr
Monopoli Team

Πιστεύετε ότι η εμφάνισή σας είναι σημαντική για την καριέρα, την ερωτική σας ζωή ή την επιρροή σας πάνω στους άλλους; Πολύ καλά κάνετε!

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει πώς άνθρωποι που δε σε γνωρίζουν μπορούν υποσυνείδητα να βγάλουν ένα πρώτο συμπέρασμα για σένα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα.

Αυτή η πρώτη εκτίμηση γίνεται τόσο γρήγορα που εγγράφεται στον ανθρώπινο μυαλό χώρις καν να είναι μια συνειδητή σκέψη. Οι συμπεριφοριστές λένε ότι στην πρώτη επαφή προσέχουμε στον άλλο τα εξής: το χρώμα του δέρματός, την ηλικία, το στήσιμο του (το ύψος, τις κινήσεις, κτλ.), την εμφάνιση, το βλέμμα αλλά και τον τρόπο έκφρασης. Στα γενετικά χαρακτηριστικά δεν μπορούν να γίνουν και πολλές επεμβάσεις. Όσον αφορά το στυλ σας όμως αν ακολουθήσετε κάποιους βασικούς κανόνες θα κατορθώσετε να παρουσιάσετε την καλύτερη εικόνα του εαυτού σας.

1. Ποτέ μη φοράτε κοντομάνικο μπουζάκι με γραβάτα. Τα κοντομάνικα μπλουζάκια δεν αποτελούν μέρος του επίσημου ή έστω επαγγελματικού ντυσίματος.

2. Τα παπούτσια σας πρέπει πάντα να είναι καθαρά, γυαλισμένα, σε καλή κατάσταση και κατάλληλα με την περίσταση. Με το κοστούμι φορέστε παπούτσια με κορδόνια. Μη φοράτε το ίδιο ζευγάρι παπουτσιών για πολλές συνεχόμενες μέρες και όταν δε τα φοράτε, να τα βάζετε σε καλαπόδι.

3. Τα παντελόνια πρέπει να είναι αρκετά μακριά ώστε να καλύπτουν τις κάλτσες, αλλά και οι κάλτσες να καλύπτουν το καλάμι σας, ακόμη και όταν σταυρώνετε τα πόδια σας.

4. Οι κάλτσες σας πρέπει πάντα να ταιριάζουν με το παντελόνι.

5. Ποτέ μη φοράτε ζώνη και τιράντες μαζί.

6. Οι ζώνες πρέπει πάντα να ταιριάζουν με τα παπούτσια.

7. Οι γραβάτες πρέπει να φτάνουν μέχρι τη γραμμή της ζώνης.

8. Οι καλά δεμένες γραβάτες πρέπει να έχουν ένα “λακκάκι” κάτω από τον κόμπο. Καρφίτσες και στριφώματα δεν πια είναι στη μόδα.

9. Τα σακάκια και το κοστούμι είναι σύμβολα εξουσίας. Τα τελευταία κουμπία των σακακιών δεν προβλέπεται να μένουν κουμπωμένα.

10.Τα σακάκια με δύο ή τρία κουμπιά μπορούν ν’ αποτελέσουν ένα κλασσικό ντύσιμο. Σ’ ένα σακάκι με δύο κουμπία, μόνο το πάνω πρέπει να μένει κουμπωμένο. Σ’ ένα σακάκι με τρία κουμπιά, μπορείτε να κουμπώσετε το μόνο το μεσαίο ή το μεσαίο και το πάνω κουμπί. Κάποια σακάκια είναι φτιάγμένα έτσι ώστε το πέτο να φτάνει μέχρι το μεσαίο κουμπί. Σ’ αυτά τα σακάκια, αφήνετε το πάνω κουμπί ανοικτό.

11. Τα κοστούμια και τα σακάκια πρέπει να είναι ακριβώς στο νούμερό σας.

Να θυμάστε πως οι γυναίκες πάντα προσέχουν το ντύσιμό τους. Ντυθείτε κατάλληλα και θα προκαλέσετε εντυπώσεις.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b