MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προσοχή στα κάτω άκρα!

Επειδή τα πατάμε, δεν είναι λόγος να τα υποτιμάμε: αντίθετα, τα παπούτσια είναι το κερασάκι στην τούρτα που μπορεί να «απογειώσει», ή να «καταδικάσει» το ντύσιμό σας και τη συνολική σας εμφάνιση.

Monopoli Team

Ακόμα κι αν φοράτε το ωραιότερο ή το ακριβότερο κοστούμι στον κόσμο, έτσι και τα παπούτσια σας είναι χάλια, η εντύπωση που θα αφήσετε στους άλλους είναι ότι είστε ένας άνθρωπος που δεν προσέχει την εμφάνισή του. Κι όχι μόνο αυτό: Τα καλά παπούτσια, είναι απλά, αυτό που λέει η ίδια η λέξη: καλά! Καλά στο μάτι, αλλά καλά και στο… πόδι. Γι’ αυτό, μην τσιγκουνεύεστε τα χρήματα που κοστίζει ένα καλό ζευγάρι παπούτσια. Αν το κάνετε, θα καταλήξετε να ξοδεύετε τα ίδια και περισσότερα στους ορθοπεδικούς.

Πώς θα ξέρετε ότι ένα ζευγάρι παπούτσια είναι καλό;
Θα το καταλάβετε από την τιμή: τα πάρα πολύ καλά κοστίζουν κοντά στα 1.000 ευρώ. Αν δε σας πάει το χέρι να δώσετε αυτό το κάπως… υπερβολικό ποσό, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε κατανόηση. Αλλά, μη διανοηθείτε να δώσετε κάτω από 200 με 250 ευρώ, αυτό είναι το ελάχιστο ποσό που κάνει ένα καλό ζευγάρι. Παρηγορηθείτε στη σκέψη ότι αυτά τα παπούτσια, αν τα φροντίζετε όπως πρέπει, θα σας κρατήσουν πολλά χρόνια (αυτός είναι κι ένας λόγος για τον οποίο θα πρέπει να προτιμήσετε ένα κλασσικό σχέδιο, όχι το τελευταίας μόδας ιταλικό μοντελάκι από πύθωνα, με μύτη που προεξέχει 20 εκατοστά). Είναι προτιμότερο να έχετε μόνο δύο ή τρία ζευγάρια καλά παπούτσια παρά είκοσι φτηνά.

Εκτός από την τιμή πώς αλλιώς θα αναγνωρίσετε τα παπούτσια καλής ποιότητας;
Υπάρχουν χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

* Πρέπει να είναι από πραγματικό δέρμα.
* Οι σόλες πρέπει να είναι από δέρμα, όχι από λάστιχο και να έχουν πάχος τουλάχιστον 6 χιλιοστά. Οι λεπτές σόλες είναι γνώρισμα των φθηνών παπουτσιών.
* Το πάνω μέρος του παπουτσιού πρέπει να είναι γαζωμένο πάνω στη σόλα, όχι κολλημένο (ή τουλάχιστον, όχι μόνο κολλημένο).
* Προσπαθήστε να το λυγίσετε: πρέπει να λυγίζει ελαφρά αλλά όχι και να διπλώνει στη μέση.
* Η φόδρα του παπουτσιού πρέπει να είναι από φυσικό δέρμα, όχι από συνθετικά υλικά και να καλύπτει όλη την εσωτερική επιφάνεια του παπουτσιού, από μπροστά μέχρι πίσω.
* Τα γαζιά πρέπει να είναι ίσια, καλοφτιαγμένα και δυσδιάκριτα.

Θυμηθείτε: Τα καλά παπούτσια δεν κάνουν καλό μόνο στην εικόνα σας. Κάνουν καλό και στην αυτοπεποίθησή σας. Θα το διαπιστώσετε όταν θ’ ακούσετε το γεμάτο κύρος ήχο που κάνει η βαριά τους σόλα πάνω στο μαρμάρινο διάδρομο που θα οδηγεί στην επόμενη σημαντική σας σύσκεψη.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b