MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Hi-tech love: Gadgets για ερωτευμένους

Πρωτότυπες προτάσεις για δωράκια με “αγαπησιάρικα” μηνύματα

Hi-tech love: Gadgets για ερωτευμένους - Monopoli.gr
Monopoli Team

Είτε μας αρέσει είτε όχι το κυρίαρχο θέμα της εβδομάδας -τουλάχιστον στις lifestyle στήλες- είναι το weekend του Αγ. Βαλεντίνου και οι εκδηλώσεις που το πλαισιώνουν!

Επειδή όσο και αν το περνάτε στο αδιάφορο την τελευταία στιγμή θα πέσετε στο κλισέ λουλούδια- σοκολατάκια, σας προτείνουμε φέτος να φανείτε πιο πρωτότυποι και να επιλέξετε να χαρίσετε στον/στην αγαπημένο/η σας κάτι διαφορετικό. Oπως πχ. γκατζετάκια που μεταφέρουν μυνήματα αγάπης. Ιδού μερικές προτάσεις:

Red Kodak Digital Camera
Μια κατακόκκινη μικρή ψηφιακή μηχανή ίσως είναι το δώρο που περιμένει η αγαπημένη σας φέτος του Αγίου Βαλεντίνου. Η εύχρηστη Red Kodak Easyshare M853 έχει ανάλυση 8,2 Megapixels, εσωτερική μνήμη 16 MB με δυνατότητα επέκτασης, εγγραφή video και άλλα πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά, που θα την ανακηρύξουν ως το πιο αγαπημένο gadget της καλής σας!

Mini Digital Photo σε σχήμα καρδιάς
Μια μικρή ψηφιακή κορνίζα σε σχήμα καρδιάς, όπου θα μπορείτε καθημερινά να έχετε μαζί σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Το μέγεθός της είναι τέτοιο, που ταιριάζει απόλυτα στο μπρελόκ των κλειδιών. Η χρήση της είναι πανεύκολη, ενώ κυκλοφορεί σε κόκκινο χρώμα και έχει μνήμη 8 MB, αρκετή για να χωρέσει 70 φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας. Η ιδιαίτερη αυτή κορνίζα κυκλοφορεί σε μια όμορφη συσκευασία και η τιμή της είναι γύρω στα 30 ευρώ.

Valentine Case για Iphone
Η Element Case προτείνει μια μοναδική Limited Edition Valentine’s Liquid θήκη για το Iphone. Σχεδιάστηκε από την Renowned Graphic Designer Nancy Ogami. Μόνο 100 ροζ περλέ θήκες θα διατεθούν! Το κάλυμμά της είναι ημιδιάφανο γκρί και μπορείτε να «γράψετε» πάνω το μήνυμά σας. Η τιμή της είναι 95 ευρώ.

Swatch Valentine Collection 2009
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Swatch παρουσιάζει τη συλλογή της για την ημέρα των ερωτευμένων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία σειρά κοσμημάτων, που φέρει το όνομα Amorito, και σε ένα ρολόι σε σπέσιαλ συσκευασία. Το κόστος του ρολογιού είναι 60 ευρώ και θα το βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα της Swatch.

Mix Tape USB Stick
Όλοι θυμόμαστε τις κασέτες, αυτές που χρησιμοποιούσαμε τη δεκαετία του ’80 για να ακούμε μουσική και να γράφουμε τραγούδια στους αγαπημένους μας, πριν εισβάλλουν στη ζωή μας τα cds και τα mp3 players. Αν σας λείπει εκείνη η εποχή, ήρθε η ώρα να τη θυμηθείτε ξανά με αυτό το ρετρό USB memory stick, με μνήμη 64 MB, του οποίου η θήκη είναι ίδια με τη θήκη μιας παλιάς κασέτας! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αποθηκεύσετε ερωτικά τραγούδια στο USBstick, να γράψετε τη λίστα των τραγουδιών αλλά και μικρά ερωτικά μηνύματα και να το χαρίσετε σ’ αυτόν/αυτήν που αγαπάτε…

Ολυμπία Σεϊντή

Περισσότερα από Αγορές