MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tivoli Audio NetWorks

Ίσως είστε ο τύπος του ανθρώπου που του αρέσει ν’ ακούει σε απευθείας μετάδοση τις συνεδριάσεις του ρωσικού κοινοβουλίου. Ή παραδοσιακά τραγούδια του Περού. Ή κάτι πιο πεζό, όπως τη Φιλαρμονική της Βιέννης να παίζει πόλκες, ή ίσως ένα ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης να παίζει μπλουζ. Σ’ αυτή την περίπτωση, πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να αποκτήσετε το νεότερο δημιούργημα της Tivoli Audio, το Tivoli Audio NetWorks.

Monopoli Team

Η αμερικάνικη εταιρεία με την ονομασία Tivoli Audio, που το 2002 έκανε ξανά το ραδιόφωνο σέξι με τη κυκλοφορία του Model One, δεν έχει σταματήσει από τότε να λανσάρει στην αγορά έξοχες αισθητικά, αλλά και ηχητικά, φορητές ή επιτραπέζιες συσκευές audio.

Το νέο της δημιούργημα, το NetWorks, ένα όμορφο ραδιόφωνο που έχει μέγεθος κουτιού παπουτσιών και βγαίνει σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις ξύλου, έχει τη δυνατότητα να συνδέεται ευρυζωνικά με το Internet και να πιάνει 22.000 ραδιοφωνικούς σταθμούς απ’ όλο το κόσμο, χρησιμοποιώντας μια σύνδεση Ethernet, ή το δίκτυο WI-FI που είναι ήδη εγκατεστημένο στο σπίτι σας, χωρίς ωστόσο η λειτουργία του να προϋποθέτει την ταυτόχρονη ύπαρξη ανοικτού υπολογιστή. Για να μη διακόπτεται από «κενά» η λήψη του προγράμματος του ραδιόφωνου -όπως πολλές φορές συμβαίνει όταν ακούει κανείς ραδιόφωνο μέσω Internet- το NetWorks διαθέτει το Supe rBuffer, μια εφεύρεση της Tivoli Audio, που εξασφαλίζει αδιάλειπτη ροή ήχου.

Αν πάλι ανοίξετε τον υπολογιστή σας, αυτή η συσκευή γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, μια που μπορεί να «διαβάσει» και να παίξει τα μουσικά κομμάτια που υπάρχουν στο σκληρό σας δίσκο (WMA, MP3 ή RealAudio), δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε τον καλλιτέχνη, τον τίτλο ή τη μουσική λίστα που θέλετε με τη βοήθεια ενός μικροσκοπικού τηλεκοντρόλ. Ο ήχος που παράγει το μοναδικό της ηχείο είναι πραγματικά εξαιρετικός, αλλά αν προτιμάτε στερεοφωνικό ή surroundήχο, μπορείτε να συνδέσετε και δεύτερο ηχείο, ή ακόμα και subwoofer.

Διαθέτει θύρα USBγια να συνδέεται με MP3 player, ή μ’ ένα φλασάκι, υποδοχή για ακουστικά και δυνατότητα σύνδεσης με CD player της Tivoli. Ακόμη, μπορεί να λειτουργήσει ως ρολόι και ξυπνητήρι.Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι βεβαίως εντυπωσιακά αλλά -γιατί να το κρύψουμε, άλλωστε;-η πραγματική γοητεία του NetWorks έγκειται στο ότι είναι ένα μη αναγκαίο, διασκεδαστικό, στυλάτο παιχνίδι για μεγάλα παιδιά.

Περισσότερα από Αγορές