MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Motorola Aura: Ένα κινητό… κόσμημα

Μοναδικό στυλ σε περιορισμένη έκδοση

Motorola Aura: Ένα κινητό… κόσμημα - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η Motorola μάλλον είχε βάλει στο μάτι τον 13ο μισθό μας όταν αποφάσισε να βγάλει στην αγορά λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα το καινούριο της κινητό τηλέφωνο με την ονομασία «AURA» – μια ονομασία απολύτως ταιριαστή, μιας και όποιος το κρατάει σίγουρα θ’ αποπνέει μια «αύρα»… κύρους και οικονομικής άνεσης.

Το AURA είναι ένα quad-band κινητό, έχει μια απλή κάμερα 2 megapixel, 2 GB εσωτερικής μνήμης –αλλά όχι δυνατότητα επέκτασης με εξωτερική μνήμη– δεν είναι 3G, δεν έχει GPS κι ούτε υποστηρίζει WiFi.

Την ίδια στιγμή όμως, η οθόνη του σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, γιατί είναι η πρώτη κυκλική οθόνη υγρών κρυστάλλων της βιομηχανίας κινητών τηλεφώνων, με 16 εκατομμύρια χρώματα και ανάλυση 300dpi. Την πρωτοποριακή αυτή οθόνη προστατεύει από τις εκδορές και τη φθορά το εντυπωσιακό βαθυκόκκινο κρύσταλο από ζαφείρι άριστης ποιότητας, βάρους 62 καρατίων, ένα από τα πιο ανθεκτικά υλικά στη γη. Το περίβλημα της μηχανικής του καρδιάς είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, κατασκευασμένο περίτεχνα και χαραγμένο με οξύ. Το «καθρεφτέ» του φινίρισμα το οφείλει σ’ένα επίστρωμα όμοιο με αυτό που έχουν τα ακριβά ελβετικά ρολόγια, ενώ οι φανερές του βίδες είναι επιχρωμιωμένες και τα πλήκτρα του φτιαγμένα από ανοδιωμένο αλουμίνιο και τοποθετημένα στη θέση τους ένα προς ένα.

Εκατόν τριάντα ρουλεμάν επιτρέπουν στο επάνω στέλεχος του τηλεφώνου να περιστρέφεται και ν’ ανοίγει με μια «ρευστή» κίνηση, μια λειτουργία, η οποία, σύμφωνα με τους σχεδιαστές και τους τεχνικούς της Motorola, μπορεί να εκτελεστεί με τον ίδιο τέλειο, αβίαστο τρόπο ακόμα και 100.000 φορές.

Εκτός από το καθαρά στιλιστικό κομμάτι, σημασία έχει δοθεί και στην ποιότητα του ήχου της συνομιλίας, καθώς η χρήση της τεχνολογίας «CrystalTalk» της Motorola εξασφαλίζει ότι κάθε συζήτηση του χρήστη ενός AURA θα γίνεται με κρυστάλλινη καθαρότητα ήχου και βαθιά αντήχηση, ακόμα και στο πιο θορυβώδες περιβάλλον.

Το AURA είναι τελικά ένα κινητό τηλέφωνο στο οποίο παντρεύονται αρμονικά ο σχεδιασμός με την τεχνολογία, το στιλ με την ποιότητα. Τα ανθεκτικά στο χρόνο υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει κυκλοφορήσει σε μόλις 1000 αριθμημένα κομμάτια σε όλο τον κόσμο, του δίνουν συλλεκτική αξία που δικαιολογεί –σχεδόν- την υψηλή του τιμή (1350 ευρώ).

Θα το βρείτε κατ’ αποκλειστικότητα στα καταστήματα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ».

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b