MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ποιο είναι το πιο fashionable cocktail;

Το Heering Cherry Liqueur, το «αυθεντικό λικέρ κεράσι» διοργανώνει το το Accessorize 2009, ένα διεθνή διαγωνισμό για τους πιο ταλαντούχους mixologists και νέους σχεδιαστές μόδας ανά τον κόσμο.

Ποιο είναι το πιο fashionable cocktail; - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το διάσημο αυτό λικέρ έχει πίσω του μια ιστορία δύο αιώνων. Βασισμένο στη μυστική συνταγή που δημιούργησε στα 1818, στην Κοπεγχάγη, ο Peter F. Heering, το Heering Cherry Liqueur αποτέλεσε βάση και έμπνευση για ορισμένα από τα πιο διάσημα cocktail του κόσμου όπως το δημοφιλές «Singapore Sling» που δημιούργησε το 1915 ένας barman στο θρυλικό Raffles Hotel στη Σιγκαπούρη.

 

Ο διαγωνισμός Accessorize 2009 που έχει ήδη ξεκινήσει και στην Ελλάδα, αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία ανάδειξης ταλαντούχων mixologists και νέων σχεδιαστών από όλο τον κόσμο. Οι mixologists καλούνται να δημιουργήσουν ένα cocktail Heering εμπνεόμενοι από φορέματα δημιουργίεςυψηλής ραπτικής, ενώ οι σχεδιαστές καλούνται να σχεδιάσουν ένα φόρεμα με έμπνευση από ένα cocktail Heering.

 

Οι προκριματικοί γύροι του διεθνούς διαγωνισμού θα διεξαχθούν μέσω του διαδικτύου όλοι οι συμμετέχοντες καταθέτουν τις προτάσεις τους στην ιστοσελίδα www.heering.com. Οι νικητές, ένας από κάθε χώρα, παίρνουν το «εισιτήριο» για το Μεγάλο Τελικό του Accessorize 2009 που θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό Raffles Hotel, στη Σιγκαπούρη, το καλοκαίρι του 2009. Εκεί θα παρουσιάσουν τα «cocktail» τους φορέματα και ποτά απολαμβάνοντας μία μοναδική εμπειρία και ευκαιρία διεθνούς προβολής.

 

Ο διαγωνισμός Accessorize 2009 του Heering Cherry Liqueur πραγματοποιείται σε 16 χώρες (ΗΠΑ, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Ιταλία, Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Δανία, Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ελβετία) με τη συνεργασία σημαντικών συντελεστών. Ο διάσημος Σκανδιναβός σχεδιαστή μόδας LarsWallin σχεδιαστής, μεταξύ άλλων, της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας και των τελετών απονομής των βραβείων Νόμπελ- έχει δημιουργήσει τα 6 φορέματα έμπνευση για τα αντίστοιχα cocktail των διαγωνιζόμενων mixologist. Αντίστοιχα, ο RichardBroni, ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους Σκανδιναβούς mixologists, δημιούργησε τα 6 cocktail drinks από τα οποία καλούνται να εμπνευστούν οι συμμετέχοντες σχεδιαστές μόδας. Στην Ελλάδα, σύμβουλος σχεδιασμού για το διαγωνισμό μόδας είναι ο κ. Μάκης Τσέλιος, ενώ ο διαγωνισμός των mixologists πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ένωσης Barmen Ελλάδος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία του διαγωνισμού, οδηγίες κατάθεσης συμμετοχών, κτλ. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.heering.com

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b