MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ποιος είναι ο πιο καλοντυμένος άνδρας του κόσμου;

Σύμφωνα με το περιοδικό Esquire

Ποιος είναι ο πιο καλοντυμένος άνδρας του κόσμου; - Monopoli.gr
Monopoli Team

Μετά από αρκετές σαιζόν όπου το «πειραγμένο» classic επικρατούσε ως τάση στις περισσότερες λίστες των πιο καλοντυμένων (βλ. JustinTimberlake, Usher) , φέτος η ετυμηγορία του περιοδικού Esquire, που ανακήρυξε πιο καλοντυμένο άνδρα για το 2009 τον πρίγκιπα Κάρολο, προμηνύει ίσως μια αλλαγή στα standards και επιστροφή στις καθαρές κλασικές αξίες.

Το “trademark” ντύσιμο του Κάρολου, με τα σταυρωτά σακάκια, τις μεταξωτές γραβάτες και τα ασορτί μαντίλια στο τσεπάκι, κέρδισε τις εντυπώσεις στη δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού, που χαρακτήρισε την εμφάνισή του «τέλεια», σημειώνοντας ότι «καταφέρνει να κρατά την γκαρνταρόμπα του σε άψογο στυλ», έχοντας ένα δωμάτιο που μοιάζει εσκεμμένα με ραφείο! Ειδικότερα, τον Κάρολο ντύνουν οι οίκοι AustinReed, SavileRow και FrankHall.

Δεύτερος στη λίστα των πιο καλοντυμένων ήρθε ο κωμικός Ρόνι Κορμπέτ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ηθοποιός Μπίλι Νάιχι, που επίσης κέρδισαν τα εύσημα για την προτίμησή τους στο κλασικό ντύσιμο. «Οι άνδρες που ντύνονται “ενήλικα” κέρδισαν φέτος τις εντυπώσεις», σημειώνει συντάκτης του Esquire, «καθώς και εκείνοι που δημιούργησαν ένα ξεχωριστό προσωπικό στυλ».

Ειδική μνεία γίνεται και στον Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος όπως αναφέρεται, «αποτελεί πρότυπο για το πώς πρέπει να ντύνεται κάποιος σε δύσκολους καιρούς».

Όσο για τους πιο κακοντυμένους, ξεχωρίζουν ο ’γγλος πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν και ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b