MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η συλλογή του Matthew Williamson στο H&M

H Η&M, Hennes & Mauritz, η παγκοσμίως γνωστή αλυσίδα ρούχων αναγνωρισμένη για την προσιτή μόδα, ανανέωσε το κέντρο της πόλης με το νέο flagship κατάστημα στη διεύθυνση Ερμού 22.

Η συλλογή του Matthew Williamson στο H&M - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το opening του νέου H&M συμπίπτει και με την κυκλοφορία της limited edition συλλογής “Matthew Williamson for H&M“, προϊόν τής συνεργασίας της εταιρείας με τον γνωστό Βρετανό σχεδιαστή, που έχει την έδρα του στη Νέα Υόρκη. Η κολεξιόν περιλαμβάνει κυρίως γυναικεία κομμάτια, αλλά και ανδρικά, αποτελώντας μάλιστα την πρώτη φορά που ο Williamson σχεδιάζει για άνδρες. Η ανδρική συλλογή έχει ένα elegant laid-back στυλ και χαρακτηρίζεται από καλοκαιρινά χρώματα και prints. Σημειώνεται ότι πρόσωπο των διαφημίσεων της συλλογής είναι ο ίδιος ο σχεδιαστής.

Το μοντέρνας και ταυτόχρονα παραδοσιακής αισθητικής κατάστημα, καλύπτει χώρο 960 τ.μ., σε τέσσερις ορόφους όπου το μοντέρνο εσωτερικό συνδυάζεται με την ελληνική αρχαιότητα. Το κατάστημα περιλαμβάνει ολοκληρωμένες συλλογές για άνδρες και γυναίκες, από ρούχα και αξεσουάρ, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στους Έλληνες πελάτες δύο καινούργια concept, μία πιο σοφιστικέ συλλογή για τους άνδρες και τα μοναδικά funky Η&Μ cosmetics.

Η H&M είναι υπερήφανη που προσφέρει στους Έλληνες πελάτες ένα νέο υπέροχο κατάστημα στην καλύτερη τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας. Με ολοκαίνουργια concept και άψογη εξυπηρέτηση πελατών, το νέο κατάστημα Η&Μ θα προσφέρει ακόμα περισσότερη μόδα στο κέντρο της Αθήνας, που μας καλωσόρισε από το πρώτο μας άνοιγμα τον Μάρτιο του 2007“, λέει ο Ingvar Larsson, Country Manager της Ελλάδας.

Το ρομαντικό συνεχίζει να είναι τάση αυτή τη σεζόν. Το look είναι προσεγμένο και προσαρμοσμένο στη σύγχρονη αισθητική, παίζοντας με όμορφες χρωματικές αποχρώσεις και ανοιχτά ουδέτερα χρώματα. Το λιτό και ομοιόμορφο κόψιμο είναι τόσο σημαντικό όσο και οι φουτουριστικές sporty επιρροές. “Αυτή την περίοδο, υπάρχει μεγάλη ποικιλία στυλ στη μόδα. Υπάρχουν άπειροι τρόποι έκφρασης για τους πελάτες με δημιουργικότητα, γεγονός που αποτελεί μεγάλη έμπνευση για το δημιουργικό τμήμα της Η&Μ“, λέει η υπεύθυνη σχεδιασμού H&M Ann-Sofie Johansson.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στην Ερμού, που είναι το δέκατο στην Ελλάδα, η Η&Μ τα γιόρτασε προσφέροντας δωροκάρτες στους 100 πρώτους πελάτες, καθώς και δώρα σε όλους τους επισκέπτες.

Ωράριο καταστήματος: 09:00 – 21:00 Δευτέρα με Παρασκευή, και 09:00 – 18:00 το Σάββατο.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b