MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

The White Shirt Bar

Αν η γκαρνταρόμπα σας έχει ανάγκη από μια «τονωτική ένεση» σε άσπρα πουκάμισα κι εσείς θέλετε να ζήσετε μια διαφορετική καταναλωτική εμπειρία, την επόμενη φορά που οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας οδηγήσουν στο Λονδίνο, ή στη Νέα Υόρκη, φροντίστε να κάνετε μια στάση στο περίφημο κατάστημα Thomas Pink

The White Shirt Bar - Monopoli.gr
Monopoli Team

.
Ο Thomas Pink ύπηρξε φημισμένος κατασκευαστής κυνηγετικών σακακιών τον 18ο αιώνα, αλλά το όνομα του έγινε ευρέως γνωστό όταν οι Αδελφοί Mullen από την Ιρλανδία επέλεξαν να ονομάσουν έτσι το κατάστημα που άνοιξαν στο Λονδίνο για να πουλάνε τα εξαιρετικής ποιότητας κι αισθητικής πουκάμισα που κατασκεύαζαν. Το σημερινό κατάστημα του Λονδίνου βρίσκεται στην οδό Jermyn, μια οδό συνώνυμη με το καλό ανδρικό ντύσιμο.

Παρόλο που στο παρελθόν η φίρμα Thomas Pink δεν είχε συνδυάσει το όνομα της με το άσπρο πουκάμισο -καθώς η γκάμα της περιλάμβανε κυρίως πουκάμισα άλλων χρωμάτων-, εδώ και λίγους μήνες τα κατάστημα του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης είναι σε θέση να καλύψουν κάθε έλλειψη των πελατών τους σε άσπρα πουκάμισα, και μάλιστα με τον πλέον ευρηματικό τρόπο: Το «White Shirt Bar» είναι φτιαγμένο στα πρότυπα ενός κανονικού μπαρ, όπου ο πελάτης μπορεί να καθίσει πάνω στα μαύρα δερμάτινα σκαμπό μπροστά στη μπάρα και να «παραγγείλει» από ένα «μενού» επιλογών το άσπρο πουκάμισο της αρεσκείας του. Το μενού έχει πάνω από 20 διαφορετικούς τύπους άσπρων πουκαμίσων για όλα τα γούστα, για όλους τους σωματότυπους και για όλες τις περιστάσεις. Φυσικά, αν ο πελάτης είναι αναποφάσιστος ή απλά βιαστικός, ο έμπειρος «barman» αναλαμβάνει να του συστήσει το άσπρο πουκάμισο που ταιριάζει στις ανάγκες του.

Σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, το «White Shirt Bar» έχει αποδόσει εξαιρετικά ως εύρημα μάρκετινγκ, καθώς οι πωλήσεις έχουν ανέβει κατά 20%, κι αυτό παρά -ή ίσως κι εξαιτίας- της έντονης οικονομικής κρίσης. Και συνεχίζει: «Κάτι τέτοιες εποχές, το άσπρο πουκάμισο αποκτά ξεχωριστή σημασία, επειδή ο τρόπος που ντύνονται οι άντρες τείνει να γίνεται πιο συντηρητικός. Και εκτός αυτού, είναι κι όλες αυτές οι συνεντεύξεις, στις οποίες έχει να πάει κανείς για να βρει δουλειά…».

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b