MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

10 τρικς για να φαίνεστε πιο αδύνατοι

Είναι αναπόφευκτο για τους άντρες να φτάνουν σε μια ηλικία που το αδυνάτισμα γίνεται δύσκολο. Αν όμως νομίζετε ότι η άσκηση είναι ο μοναδικός τρόπος για να δείξετε λεπτότεροι, τότε σίγουρα κάνετε λάθος. Με το σωστό σύνολο μπορείτε να δείξετε μέχρι και 5 κιλά πιο αδύνατοι! Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Κι όμως γίνεται!

Monopoli Team

Τα ρούχα μπορούν να δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις για τη φιγούρα. Για να μάθετε να δείχνετε πιο αδύνατος, πρέπει να μάθετε ποια αντρικά στυλ μόδας να αποφύγετε και ποια να ακολουθήσετε. Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές δεν θα χρειαστεί να κάνετε δίαιτα για να φανείτε λεπτοί!

1. Επιλέξτε σκούρα χρώματα όπως το κλασσικό μαύρο, το γκρι και το σκούρο μπλε, για να δημιουργήσετε μια αδύνατη φιγούρα.

2. Ντυθείτε με το ίδιο χρώμα από την κορφή ως τα νύχια. Ένας μονοχρωματικός συνδυασμός δημιουργεί την ψευδαίσθηση του ύψους και δεν κόβει τη φιγούρα στη μέση.

3. Επιλέξτε κάθετες ρίγες γιατί τραβούν το βλέμμα προς τα κάτω και δείχνετε ψηλότεροι και πιο αδύνατοι.

4. Αποφύγετε τα μεγάλα σχέδια, καθώς δημιουργούν την ψευδαίσθηση του φάρδους και δεν πηγαίνουν καθόλου σε έναν εύσωμο άντρα.

5. Φορέστε ρούχα που είναι στο νούμερό σας – ούτε πολύ στενά, ούτε πολύ φαρδιά. Θυμηθείτε ότι τα στενά ρούχα θα τονίσουν τα παχάκια σας ενώ τα φαρδιά ρούχα θα σας προσθέσουν όγκο και πλάτος.

6. Αποφύγετε τα γυαλιστερά υφάσματα όπως το σατέν. Τονίζουν τις προβληματικές περιοχές καθώς δημιουργούν σκοτεινές σκιές στο ύφασμα.

7. Αφήστε το γιακά ανοιχτό στο λαιμό, ώστε το πρόσωπό σας να φαίνεται μικρότερο. Έτσι και στα πουκάμισα, αφήνετε τα δύο πρώτα κουμπιά ανοιχτά.

8. Τα σακάκια μπορούν να δείξουν κάποιον πιο αδύνατο γιατί μετατοπίζουν το ενδιαφέρον από αυτό που βρίσκεται από κάτω. Το κόλπο είναι να διαλέξετε ένα μονόπετο σακάκι γιατί ένα σταυρωτό σακάκι τραβά το βλέμμα στο κέντρο.

9. Φορέστε παντελόνια μεσαίου ύψους στη μέση, καθώς τα ψηλόμεσα και τα χαμηλόμεσα παντελόνια τονίζουν τα παχάκια στην κοιλιά. Τα εφαρμοστά παντελόνια είναι ανεπίτρεπτα.

10. Πάντοτε να χρησιμοποείτε μια ζώνη έτσι ώστε να συγκρατεί τη μέση και να τη δείχνει λεπτότερη. Βοηθά επίσης το παντελόνι να πέφτει σωστά.

Όταν αγοράζετε ρούχα, μην πέφτετε θύματα της μόδας. Δεχτείτε ότι δεν θα σας ταιριάζουν όλα τα σχέδια. Αγοράζετε μόνο εκείνα που θα δώσουν έμφαση στα καλά σας σημεία. Από τη στιγμή που γνωρίζεις τι να δείξεις και τι να κρύψεις, η ωραία εμφάνιση είναι εύκολη. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα ντυθείτε ακολουθήστε τις συμβουλές μας και θα… χάσετε!

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b