MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πώς θα επιλέξετε το ιδανικό blue-jean

Πριν φύγετε από το σπίτι φορώντας το αγαπημένο σας τζιν, σταματήστε και κοιταχτείτε προσεκτικά στον καθρέφτη. Μήπως το τζιν σάς κρέμεται πίσω ξεχειλωμένο; Μήπως είναι τόσο ξεπλυμένο ώστε θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε βιντεοκλίπ της δεκαετίας του ’80; Αν η απάντηση είναι ναι, ήρθε η ώρα για ένα καινούριο τζιν παντελόνι.

Monopoli Team

Ίσως μένετε προσκολημμένοι στο “παλιό καλό” τζιν γιατί το να βρείτε ένα καινούριο είναι μπελάς. Εξάλλου, σας είναι πλέον πολύ άνετο. Ποιος νοιάζεται αν το λουκ σας είναι λίγο ξεπερασμένο; Νιώθετε άνετα. Συνεχίστε να διαβάζετε και θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές για να βρείτε το τέλειο για εσάς blue-jean.

Αν είστε ψηλοί, μπορείτε να αναδείξετε το επίπεδο στομάχι σας και τους λεπτούς γοφούς με ένα χαμηλοκάβαλο τζιν. Αν θέλετε να τονίσετε τα μακριά σας πόδια, φορέστε ένα ψηλόμεσο τζην.

Αν έχετε κοντά πόδια, ένα χαμηλόμεσο, τζιν καμπάνα θα σας προσθέσει ύψος. Μη φοβηθείτε να αγοράσετε ένα τζιν που σας πέφτει μακρύ, αν είναι σε ίσια γραμμή θα το κοντύνετε εύκολα.

Προσπαθείτε να κρύψετε τα παχάκια; Προτιμήστε ένα κλασσικό σκούρο τζιν, λίγο στενό, ώστε να φαίνεστε πιο αδύνατοι. Επιλέξτε τζιν μεσαίου ύψους στη μέση, ώστε να κουμπώνει στη μέση της κοιλιάς, ούτε πιο πάνω ούτε πιο κάτω.

Αν έχετε περιφέρεια, αποφύγετε τα φαρδιά τζιν, γιατί μπορούν να τονίσουν αυτή την περιοχή. Επιλέξτε τζιν σε ίσια γραμμή ή καμπάνα.

Έχετε μεγάλο κορμό; Είστε τυχεροί. Σχεδόν όλα τα τζιν σας ταιριάζουν, όμως επιλέξτε ένα τζιν ελαφρά ξεβαμμένο, καθώς προσθέτει όγκο στο κάτω μέρος του σώματος, δημιουργώντας ισορροπία.

Η αγορά ενός τζιν μπορεί να είναι αγγαρεία. Η σκέψη του να πηγαίνεις σε πολλά καταστήματα, να δοκιμάζεις 20 τζιν παντελόνια και να γυρνάς σπίτι με κάτι που δεν είναι ακριβώς αυτό που ήθελες, οδηγεί σ’ένα ακόμα Σαββατοκύριακο με το “παλιό καλό” τζιν. Όμως τώρα είστε έτοιμοι να πάτε για ψώνια. Την επόμενη φορά που θα βγείτε έξω, φορέστε το καινούριο σας τζιν που θα εφαρμόζει τέλεια και αφήστε το παλιό εκεί που ανήκει: στη ντουλάπα!

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b